1. Home

Nieuwsoverzicht

 

Opdracht bouw complex Elsenbosch ondertekend

08 november 2019
HomeFlex ondertekent opdracht bouw huisvestingcomplex voor arbeidsmigranten in Honselersdijk Gemeente Westland heeft begin september een vergunning afgegeven aan HomeFlex voor een wooncomplex met 119 appartementen en 1 beheerdersruimte ten behoeve van het project Elsenbosch in Honselersdijk. Op vrijdag 8 november zijn de laatste documenten ondertekend waarmee het definitieve startsein is gegeven voor de bouw van dit complex.
meer weten

Nieuwe informatiebrochure in de woningen

10 oktober 2019
Vanaf deze week worden er in onze woningen aangepaste informatiebrochures verspreid. In deze informatiemap vinden de bewoners belangrijke telefoonnummers die ze kunnen bellen bij storingen en calamiteiten, maar ook praktische informatie zoals afval-info en de wificode. Een ander onderdeel van de brochure zijn de huisregels die gelden in onze woningen. Om de leefomgeving voor de bewoners, omwonenden én de woningeigenaar optimaal te houden is het belangrijk dat de regels nageleefd worden. Iedere twee weken vindt hiervoor een inspectie plaats door een van onze inspecteurs. 
meer weten

Vergunning projectlocatie Elsenbosch

19 september 2019

Begin september heeft Gemeente Westland de vergunning afgegeven voor een wooncomplex met 119 tijdelijke woonunits en 1 tijdelijke beheerdersruimte in het project Elsenbosch in Honselersdijk. Een mooie oplossing voor de huisvesting van arbeidsmigranten die zich de afgelopen jaren al bewezen heeft in de gemeente Katwijk waar HomeFlex in 2017 een vergelijkbaar complex heeft opgeleverd.

Voor meer informatie over dit project verwijzen we u naar de projectpagina van locatie Elsenbosch

meer weten

HomeFlex in het Reflex magazine

11 september 2019
Deze maand verscheen de editie van het Reflex magazine met daarin een mooi verhaal over HomeFlex. De kernwoorden flexibiliteit en ontzorging komen hierin aan de orde. Lees verder voor het hele artikel.
meer weten

Nieuwe website voor HomeFlex

10 september 2019
Vanaf vandaag is de nieuwe website van HomeFlex live! Een overzichtelijke website waar snel de juiste informatie gevonden kan worden. Informatie over het huren van onze woningen, maar ook informatie over het verhuren van woningen aan HomeFlex. Aan omwonenden en overheden vertellen we het concept van HomeFlex. En uiteraard is het mogelijk om op verschillende manieren met HomeFlex in contact te komen.
meer weten

SNF-keuring 2019 is binnen

11 juni 2019
Afgelopen vrijdag 7 juni zijn de woningen van HomeFlex wederom goedgekeurd door SNF. Dat betekent dat we weer een jaar lang het keurmerk 'SNF-gecertificeerd' mogen dragen! Daar zijn we natuurlijk erg blij mee en dat werd dan ook gevierd met de collega's.
meer weten