1. Home
  2. Veelgestelde Vragen
  3. Huurders/Werkgevers

Veelgestelde Vragen

Veelgestelde Vragen

Huurders/Werkgevers

 

Hoe werkt huisvesting via HomeFlex?

HomeFlex zorgt voor goede en veilige huisvesting voor buitenlands personeel dat tijdelijk in Nederland werkt. Onze woningen zijn SNF-gecertificeerd. U kunt als bedrijf bij ons aangeven waar en wanneer u huisvesting nodig heeft, waarna wij een voorstel doen. U betaalt bij ons een all-in tarief voor de woningen per week inclusief gas, water, electra, internet en TV.

 

Heeft HomeFlex op de website een actueel woningaanbod beschikbaar?

Op de website is geen actueel woningaanbod beschikbaar. Wilt u graag weten of wij woonruimte beschikbaar hebben? Neem dan telefonisch contact op via het telefoonnummer 0184-820083 of vul ons contactformulier in. Wij geven u graag deskundig advies bij het zoeken naar een passende oplossing.

 

Hoe ver van tevoren moet ik een woning reserveren?

Het is belangrijk om zo ver mogelijk van te voren aan te geven voor hoeveel personen, in welke plaats en voor welke periode u huisvesting nodig heeft. Vanwege de grote vraag naar woningen is vooruit reserveren niet altijd mogelijk. Onze kracht zit hem in het flexibel verhuren van woningen, per week opzegbaar.

 

Wat kost het om een woning via HomeFlex te huren?

Wij verhuren woningen op basis van logies en hanteren daarvoor een aantrekkelijk all-in tarief, inclusief gas, water, electra, onderhoud, internet etc.. De huurprijs is afhankelijk van de huurperiode, het aantal slaapkamers en het aantal personen. U krijgt geen naheffingen en weet daardoor precies wat uw kosten zijn. Neem voor meer informatie contact op met onze commerciële afdeling via 0184-820083.

 

Welke betalingstermijn hanteert HomeFlex voor huurders?

Wij hanteren een betalingstermijn van acht dagen. Dit wordt overeengekomen in de huurovereenkomst.

 

Moeten werknemers zich inschrijven in de plaatselijke gemeente?

Per gemeente zijn de regels en werkwijze voor inschrijving van buitenlands personeel verschillend. Informeer bij de gemeente voor de precieze werkwijze. Dit is niet de verantwoordelijkheid van HomeFlex.

 

Wat gebeurt er als werknemers onverwachts eerder uit de woning vertrekken?

In het huurcontract zijn afspraken vastgelegd, die ook gehanteerd worden als de werknemers eerder uit de woning vertrekken. Laat in ieder geval onze commerciële afdeling z.s.m. weten dat u de woning heeft verlaten om extra kosten te voorkomen.