KLANTENBEOORDELING

100% beveelt ons aan
De professionele huisvester
Nederlands 
Huisvesting personeel
Nieuws vastgoedmarkt

Nieuws

Op deze pagina publiceren wij nieuwsberichten over alle interne en externe ontwikkelingen. Wilt u als eerst op de hoogte zijn van het laatste nieuws en de actualiteiten rondom HomeFlex en de branche? Meld u dan nu aan voor onze tweewekelijkse digitale nieuwsbrief.


Wat zou een Pool hier nog sappelen?

Wat zou een Pool hier nog sappelen?

Een badkamer voor weinig geld laten verbouwen? Een lekkende gootsteen voor een schijntje repareren? Of spotgoedkoop goederen laten vervoeren? Huur een Pool in, klinkt het al ruim tien jaar alom. Ook begin deze week toen de discussie oplaaide over goedkope, buitenlandse arbeidskrachten die West-Europese arbeidsmarkten overspoelen, was de Pool in veel media hét symbool van goedkope arbeid. Maar klopt dat beeld van de spotgoedkope Poolse bouwvakker, loodgieter of vrachtwagenchauffeur nog wel?
Francken zet in op gecontroleerde arbeidsmigratie: “Migratie is ook een positief verhaal”

Francken zet in op gecontroleerde arbeidsmigratie: “Migratie is ook een positief verhaal”

Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) in België wil volgend jaar extra inzetten op actieve arbeids- en studentenmigratie. “Migratie is ook een positief verhaal”, zegt Francken in De Standaard.
Europa legt tijdelijke arbeidsmigratie aan banden

Europa legt tijdelijke arbeidsmigratie aan banden

Na twaalf uur discussie bereikten Europese ministers maandag 23 oktober jl. een akkoord over strengere richtlijnen voor tijdelijke werkers. Europese ministers van Sociale Zaken zijn het eens geworden over strengere regels voor detachering – tijdelijk werken in een ander EU-land. De duur daarvan mag voortaan maximaal twaalf maanden zijn, met een eventuele verlenging van zes maanden. Buitenlandse werknemers die langer blijven hebben recht op het cao-loon.

Referenties

Rochdale
Van ’t Hof Rijnland
Waterweg wonen

Blokland
Abb
Staedion

Woningtypen

Appartementen Appartementen
Vrijstaande woningen Vrijstaande woningen
Eengezinswoningen Eengezinswoningen

Contact

Molendijk 6

3361 EN Sliedrecht

0184-820082

info@homeflex.nl

Vragen, klachten en storingen

Ga direct naar ons contactformulier

Ga direct naar ons klachtenformulier

Ga direct naar ons storingsformulier

 
Laat bericht achter