KLANTENBEOORDELING

100% beveelt ons aan
De professionele huisvester
Nederlands 
Huisvesting personeel
Nieuws vastgoedmarkt

Nieuws

Op deze pagina publiceren wij nieuwsberichten over alle interne en externe ontwikkelingen. Wilt u als eerst op de hoogte zijn van het laatste nieuws en de actualiteiten rondom HomeFlex en de branche? Meld u dan nu aan voor onze tweewekelijkse digitale nieuwsbrief.


Ruimtegebrek gevloerd

Ruimtegebrek gevloerd

Een kinderrijk gezin vluchtte weg uit het Midden Oosten want een normaal en veilig leven was hier niet meer mogelijk. Meneer en mevrouw hebben zes kinderen en vestigden zich in Papendrecht. Maar helaas moesten ze opnieuw vertrekken want een brand maakte hun huis onbewoonbaar. Gelukkig vielen er geen slachtoffers. De familie kreeg met urgentie een woning toegewezen in Alblasserdam.
Groente en fruit VK weggerot door tekort aan arbeidsmigranten in Verenigd Koninkrijk.

Groente en fruit VK weggerot door tekort aan arbeidsmigranten in Verenigd Koninkrijk.

Groente en fruitbedrijven in het Verenigd Koninkrijk hebben het afgelopen jaar kilo’s groente en fruit moeten laten vergaan vanwege een tekort aan mankracht. Gewoonlijk worden de producten door seizoenswerkers, veelal migranten, verwerkt, maar door de angst voor de Brexit en de lage waarde van de Britse pond kwamen er beduidend minder seizoenswerkers naar het Verenigd Koninkrijk. Meer dan 4.300 vacatures werden niet ingevuld. Dat schrijft de Britse krant The Guardian.
Neem arbeidsmigranten serieus

Neem arbeidsmigranten serieus

Onlangs maakte het EIB bekend dat de bouw de komende jaren flink gaat floreren. De opgave is dan ook groot. De nieuwbouwproductie moet omhoog en grote verduurzamingsoperaties komen ook op ons bordje te liggen. Tegelijkertijd blijft de instroom van nieuwe mensen achter bij de behoefte en zien we dat technische innovaties nog te langzaam gaan. Kortom, om het werk de komende jaren te klaren zullen arbeidsmigranten een integraal onderdeel zijn of worden van ons vak.

Referenties

Woonkracht 10
Waterweg wonen
Abb

Fastgoed
Allewijnse
Staedion

Woningtypen

Appartementen Appartementen
Vrijstaande woningen Vrijstaande woningen
Eengezinswoningen Eengezinswoningen

Contact

Molendijk 16

3361 EN Sliedrecht

0184-820082

info@homeflex.nl

Vragen, klachten en storingen

Ga direct naar ons contactformulier

Ga direct naar ons klachtenformulier

Ga direct naar ons storingsformulier

 
Laat bericht achter