KLANTENBEOORDELING

100% beveelt ons aan
De professionele huisvester
Nederlands 
Huisvesting personeel
Nieuws vastgoedmarkt

Nieuws

Op deze pagina publiceren wij nieuwsberichten over alle interne en externe ontwikkelingen. Wilt u als eerst op de hoogte zijn van het laatste nieuws en de actualiteiten rondom HomeFlex en de branche? Meld u dan nu aan voor onze tweewekelijkse digitale nieuwsbrief.


Welk type huisvesting past bij u?

Welk type huisvesting past bij u?

Bij het vinden van geschikte huisvesting voor uw personeel krijgt u niet alleen te maken met uw eigen wensen, maar ook met die van de flexwerkers zelf. Sommige vinden het geen probleem om een kamer te delen, terwijl andere een eigen slaapkamer eisen. Om de wensen van zowel u als uw personeel zo goed mogelijk te kunnen vervullen, hebben we bij HomeFlex verschillende type woningen in ons beheer.
Ruimtegebrek gevloerd

Ruimtegebrek gevloerd

Een kinderrijk gezin vluchtte weg uit het Midden Oosten want een normaal en veilig leven was hier niet meer mogelijk. Meneer en mevrouw hebben zes kinderen en vestigden zich in Papendrecht. Maar helaas moesten ze opnieuw vertrekken want een brand maakte hun huis onbewoonbaar. Gelukkig vielen er geen slachtoffers. De familie kreeg met urgentie een woning toegewezen in Alblasserdam.
Groente en fruit VK weggerot door tekort aan arbeidsmigranten in Verenigd Koninkrijk.

Groente en fruit VK weggerot door tekort aan arbeidsmigranten in Verenigd Koninkrijk.

Groente en fruitbedrijven in het Verenigd Koninkrijk hebben het afgelopen jaar kilo’s groente en fruit moeten laten vergaan vanwege een tekort aan mankracht. Gewoonlijk worden de producten door seizoenswerkers, veelal migranten, verwerkt, maar door de angst voor de Brexit en de lage waarde van de Britse pond kwamen er beduidend minder seizoenswerkers naar het Verenigd Koninkrijk. Meer dan 4.300 vacatures werden niet ingevuld. Dat schrijft de Britse krant The Guardian.

Referenties

Staedion
Van ’t Hof Rijnland
Holland Shipyards

Rochdale
Blokland
Gridins Group

Woningtypen

Appartementen Appartementen
Vrijstaande woningen Vrijstaande woningen
Eengezinswoningen Eengezinswoningen

Contact

Molendijk 16

3361 EN Sliedrecht

0184-820082

info@homeflex.nl

Vragen, klachten en storingen

Ga direct naar ons contactformulier

Ga direct naar ons klachtenformulier

Ga direct naar ons storingsformulier

 
Laat bericht achter