KLANTENBEOORDELING

100% beveelt ons aan
De professionele huisvester
Nederlands 
Huisvesting personeel
Nieuws vastgoedmarkt

Nieuws

Op deze pagina publiceren wij nieuwsberichten over alle interne en externe ontwikkelingen. Wilt u als eerst op de hoogte zijn van het laatste nieuws en de actualiteiten rondom HomeFlex en de branche? Meld u dan nu aan voor onze tweewekelijkse digitale nieuwsbrief.


LTO, NFO en vakbonden eens over huisvesting arbeidsmigranten

LTO, NFO en vakbonden eens over huisvesting arbeidsmigranten

LTO Nederland, de Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO) en de vakbonden zijn eens geworden over de exacte voorwaarden voor huisvesting van arbeidsmigranten. Als de werkgever aan deze voorwaarden voldoet biedt hij kwalitatief goede huisvesting aan en kunnen de kosten voor huisvesting tot maximaal 20% op de betaling van het Wettelijk Minimum Loon (WML) worden ingehouden.
Pluimveeverwerker in Someren regelt zelf taalles voor Polen

Pluimveeverwerker in Someren regelt zelf taalles voor Polen

SOMEREN - Steeds meer Poolse medewerkers van pluimveeverwerker Broviand in Someren lopen tegen een taalprobleem aan. Ze spreken dusdanig slecht Nederlands, dat ze hun werk alleen kunnen uitvoeren met de hulp van twee Polen die beide talen machtig zijn. Zo kan het niet langer, dacht het bedrijf en zette samen met welzijnsinstelling Onis een eigen taalles op. De eerste twaalf Polen krijgen eind deze maand hun certificaat, een tweede groep start snel daarna.
Welk type huisvesting past bij u?

Welk type huisvesting past bij u?

Bij het vinden van geschikte huisvesting voor uw personeel krijgt u niet alleen te maken met uw eigen wensen, maar ook met die van de flexwerkers zelf. Sommige vinden het geen probleem om een kamer te delen, terwijl andere een eigen slaapkamer eisen. Om de wensen van zowel u als uw personeel zo goed mogelijk te kunnen vervullen, hebben we bij HomeFlex verschillende type woningen in ons beheer.

Referenties

Woonbron
Rochdale
Gridins Group

Abb
De Pagter Vstgoed
Woonkracht 10

Woningtypen

Appartementen Appartementen
Vrijstaande woningen Vrijstaande woningen
Eengezinswoningen Eengezinswoningen

Contact

Molendijk 16

3361 EN Sliedrecht

0184-820082

info@homeflex.nl

Vragen, klachten en storingen

Ga direct naar ons contactformulier

Ga direct naar ons klachtenformulier

Ga direct naar ons storingsformulier

 
Laat bericht achter