KLANTENBEOORDELING

100% beveelt ons aan
De professionele huisvester
Nederlands 
Huisvesting personeel
Rendement uit uw onroerend goed

Lopende projecten

HomeFlex richt zich naast het huisvesten van flexwerkers op de ontwikkeling en herontwikkeling van eigen woningbouwlocaties. Als voortrekker in ontwikkelingsprojecten is HomeFlex de spin in het web tussen verschillende partijen. Samen met gemeenten, vastgoedinvesteerders, architecten, projectontwikkelaars, corporaties en adviseurs wordt er onderzoek gedaan naar het realiseren van passende huisvestingsprojecten.

Om deze plannen te verwezenlijken, wordt er voor ieder specifiek project gezocht naar een oplossing, waarin alle betrokken partijen zich kunnen vinden. Dit doet HomeFlex door gezamenlijke wensen/ideeën te vertalen naar werkbare concepten die leiden tot succesvolle huisvestingsprojecten.


Het realiseren van renderende projecten is geen eenvoudige opdracht, maar HomeFlex gaat graag de uitdaging aan. Mede door de expertise op het gebied van huisvesting en het uitgebreide netwerk, is HomeFlex erop gericht om zowel klein- als grootschalige projecten met succes af te ronden!

Meer weten? Bekijk hieronder onze lopende projecten of neem contact met ons op.

Presentatie huisvestingsplannen Elsenbosch

Op 14 maart 2019 vond er een inloopbijeenkomst plaats om de omwonenden te informeren over de bouw van huisvesting voor flexwerkers op het bedrijventerrein Elsenbosch aan de Burgemeester Elsenweg te Honselersdijk. Werkgevers, raadsleden en omwonenden waren aanwezig om de plannen in te zien. De voorlopige plannen die gepresenteerd zijn en de informatie en veelgestelde vragen kunt u hieronder downloaden. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen via het e-mailadres elsenbosch@homeflex.nl.


Informatiebrochure Elsenbosch

Informatie Architect Terug naar boven

Concept voorstel locatie Sluiskil

Op de inloop-/informatiebijeenkomst op 12 december 2018 is het voorlopige plan gepresenteerd voor de huisvesting van buitenlandse werknemers in Sluiskil. Hieronder kunt u meer informatie downloaden over dit project. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen via het e-mailadres sluiskil@homeflex.nl.

Vragen & Antwoorden Sluiski

Informatie Van Es architecten Terug naar boven

Locatie Katwijk

Op het bedrijventerrein Katwijkerbroek heeft HomeFlex 16 eenheden gebouwd met elk 4 slaapkamers, totaal 64 bedden. Het hekwerk, de betegeling, een fietsenhok en groen maken het wooncomplex af. De appartementen zijn ingericht, uiteraard volgens de normen van het SNF, en de eerste bewoners zijn gearriveerd. Hieronder het resultaat.
Terug naar boven

Referenties

Rochdale
Woonkracht 10
Waterweg wonen

Van ’t Hof Rijnland
Staedion
Blokland

Woningtypen

Appartementen Appartementen
Vrijstaande woningen Vrijstaande woningen
Eengezinswoningen Eengezinswoningen

Contact

Molendijk 16

3361 EN Sliedrecht

0184-820082

info@homeflex.nl

Vragen, klachten en storingen

Ga direct naar ons contactformulier

Ga direct naar ons klachtenformulier

Ga direct naar ons storingsformulier

 
Laat bericht achter