KLANTENBEOORDELING

100% beveelt ons aan
De professionele huisvester
Nederlands 
Huisvesting personeel

Uw woonruimte tijdelijk verhuren aan arbeidsmigranten?

Bent u eigenaar van een woning en heeft u interesse om deze tijdelijk te verhuren aan arbeidsmigranten? Dan krijgt u te maken met complexe regelgeving en diverse eisen waaraan uw woning moet voldoen voordat u uw woning tijdelijk mag gaan verhuren. In deze situatie is het verstandig om een specialist in te schakelen.

Wij kunnen uw woning als geheel beoordelen en voorzien van advies op maat. Onze medewerkers beschikken over de meest actuele kennis van de wet- en regelgeving en hebben inzicht in de markt. Kortom, wanneer u een samenwerking aangaat met HomeFlex, kunt u uw woning snel en gemakkelijk tijdelijk verhuren aan arbeidsmigranten.

Woningen gezocht
De vrije toegang tot de Nederlandse arbeidsmarkt voor arbeidsmigranten, brengt een steeds grotere vraag naar flexibele huisvesting met zich mee. Wij zijn daarom continu op zoek naar woonruimte in onder andere de omgeving van Europoort en Botlek. Arbeidsmigranten willen dicht bij de werklocatie wonen en hun vrije tijd doorbrengen in een huiselijke sfeer. Tijdelijke verhuur is dan een prima oplossing. Wilt u kennismaken om uw woning eventueel tijdelijk te verhuren aan arbeidsmigranten? Dat kan! Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 Neem contact op

Referenties

Woonbron
Gridins Group
Waterweg wonen

Abb
Allewijnse
Van ’t Hof Rijnland

Woningtypen

Appartementen Appartementen
Vrijstaande woningen Vrijstaande woningen
Eengezinswoningen Eengezinswoningen

Contact

Molendijk 16

3361 EN Sliedrecht

0184-820082

info@homeflex.nl

Vragen, klachten en storingen

Ga direct naar ons contactformulier

Ga direct naar ons klachtenformulier

Ga direct naar ons storingsformulier

 
Laat bericht achter