KLANTENBEOORDELING

100% beveelt ons aan
De professionele huisvester
Nederlands 
Huisvesting personeel
Tweede woning verhuren

Uw woning direct verhuren? Klik hier!

Wij garanderen u vaste inkomsten!

Een woning is veel meer dan een dak boven uw hoofd. Het is de plek waar u zich geborgen en thuis voelt. Des te vervelender is het wanneer uw thuis een last wordt. Bijvoorbeeld doordat uw woning onverkocht is gebleven na een verhuizing of omdat het leeg staat tijdens een langer verblijf in het buitenland.

Dubbele woonlasten kunnen zwaar drukken op uw levenspatroon. Als eigenaar van een leegstaande woning loopt u ook veel risico’s. Denk hierbij aan vernieling, inbraak, afvaltoerisme en economische schade.

Wij zijn ons ervan bewust dat u niet geholpen ben met lange wachtlijsten. U wilt uw woning direct of op de korte termijn verhuren. Onze aanpak is daarom eenvoudig en uniek. In zes stappen zorgen wij voor een flexibele oplossing, die u direct een financiële armslag biedt.

 • Stap 1: Inventarisatie 
  Bij de eerste stap zullen wij inventariseren wat de achterliggende gedachte is van het verhuren van uw particuliere woning.
 • Stap 2: Inspectie 
  Bij het verhuren van een woning komt veel kijken. Onze deskundigen komen graag een keer bij u langs om de mogelijkheden en de voorwaarden te bespreken om uw woning door ons tijdelijk te laten verhuren. 
 • Stap 3: Huurcontract tijdelijke verhuur 
  Besluit u om met ons een samenwerking aan te gaan? Dan zal er een huurcontract opgesteld worden. Het huurcontract wordt opgesteld volgens de regels van de Nederlandse wet. In het huurcontract worden o.a. afspraken opgenomen over de periode van huren en het huurbedrag. De basisverplichtingen tussen huurder en verhuurder, de algemene regels wat betreft de aansprakelijkheid, wanprestatie en beëindiging van het huurcontract zijn opgenomen in onze algemene voorwaarden.

  Let op: Omdat uw situatie vaak onzeker is, hanteren wij ook flexibele huurtermijnen. U beslist zelf voor welke termijn u de woning beschikbaar stelt, met een minimum termijn van twaalf maanden waarvoor u vaste inkomsten ontvangt.
 • Stap 4: De particuliere woning gebruiksklaar maken 
  Wij nemen de verantwoordelijkheid en het beheer volledig van u over. Uw woning wordt (eventueel) gestoffeerd en gemeubileerd opgeleverd en de contracten voor gas, water en elektriciteit worden gedurende de looptijd overgenomen.
 • Stap 5: Plaatsing huurders
  Wij werken met professionele en betrouwbare partijen, die voordat er wordt overgaan op een samenwerking, gescreend worden aan de hand van een protocol.
 • Stap 6: Onbezorgd verhuren
  De technische dienst houdt intensief toezicht d.m.v. een tweewekelijkse controle. 

 

Heeft u een vraag of overweegt u om uw particuliere woning te verhuren? Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Uw woning direct verhuren?

*


*

*


Referenties

Gridins Group
De Pagter Vstgoed
Van ’t Hof Rijnland

Rochdale
Woonkracht 10
Blokland

Woningtypen

Appartementen Appartementen
Vrijstaande woningen Vrijstaande woningen
Eengezinswoningen Eengezinswoningen

Contact

Molendijk 16

3361 EN Sliedrecht

0184-820082

info@homeflex.nl

Vragen, klachten en storingen

Ga direct naar ons contactformulier

Ga direct naar ons klachtenformulier

Ga direct naar ons storingsformulier

 
Laat bericht achter