KLANTENBEOORDELING

100% beveelt ons aan
De professionele huisvester
Nederlands 
Huisvesting personeel
Positieve referenties

Reviews

Klanttevredenheid staat bij HomeFlex hoog in het vaandel. Zonder u, onze klanten, zouden wij als professionele huisvester niet bestaan. Wij vinden het dan ook erg belangrijk om te weten wat klanten van ons vinden. Bent u tevreden over onze dienstverlening of misschien juist niet? In beide gevallen horen wij graag van u. Met het publiceren van uw ervaringen helpt u andere klanten bij het maken van een keuze en helpt u ons aan waardevolle informatie, zodat wij onze dienstverlening nog beter op u kunnen afstemmen. Via de onderstaande button 'Review plaatsen' kunt u uw ervaringen delen.

Verhuurder Baanhoek
Verhuurder Baanhoek

Sliedrecht

"Uitstekende dienstverlening"

5Review geplaatst op 7-9-2017 Open communicatie en zeer betrouwbare partij. 5 jaar met zeer goed gevoel samengewerkt. Ook fijn hoe HomeFlex kijkt naar de omgeving!
Verhuurder Johannes Bosboomstraat
Verhuurder Johannes Bosboomstraat

Papendrecht

"Zeer tevreden over de oplevering"

5Review geplaatst op 20-6-2017 Ik ben zeer tevreden over de oplevering en het goede contact met Edwin. Mijn complimenten, het is zeer professioneel hoe Edwin met zijn klanten omgaat!
Buurtbewoner Oranjestraat
Buurtbewoner Oranjestraat

Ridderkerk

"Klacht snel opgepakt"

5Review geplaatst op 15-6-2017 Harde muziek en hoog stemvolume bewoners. Via de app gemeld bij HomeFlex. Zij hebben klacht meteen opgepakt en bewoners kwamen zich de volgende dag nog verontschuldigen met een bloemetje. Goed werk HomeFlex!
Huurder Fuutstraat
Huurder Fuutstraat

Dordrecht

"Zeker een aanbeveling waard!"

4Review geplaatst op 22-3-2017 HomeFlex is een professionele, klantgerichte en betrouwbare huisvester. Een bedrijf dat bekend staat om gedreven medewerkers, duidelijke communicatie en uitstekende service.
Verhuurder Van Oldenbarnevelt straat
Verhuurder Van Oldenbarnevelt straat

Alblasserdam

"Ga zo door!"

5Review geplaatst op 9-2-2017 Mijn ervaring met Homeflex moet worden omschreven als heel erg positief. Ik zou echt niet weten welk negatief punt ik zou moeten benoemen. Top!
Verhuurder De Heuvel
Verhuurder De Heuvel

Poortugaal

"Duidelijke condities"

4Review geplaatst op 31-1-2017 Prima contact en gedurende de verhuurperiode ook geen bijzonderheden gehad. 
Huurder van der Werffstraat
Huurder van der Werffstraat

Vlaardingen

"Very good and professional team"

5Review geplaatst op 3-1-2017 Flexibility and good communication. A wide range of housing in different parts of the Netherlands. High-quality and fast solution for the customer.
Huurder Waarmanslag
Huurder Waarmanslag

Gouda

"Voldoende aanbod in Den Haag, Zwartewaal en Dordrecht"

4Review geplaatst op 16-12-2016 HomeFlex heeft voor ons altijd wel aanbod beschikbaar in Den Haag, Zwartewaal en/of Dordrecht. Dit komt door het feit dat ze precies weten wat wij willen en wij op tijd doorgeven wanneer we woningen nodig gaan hebben.
Huurder Sperwerlaan
Huurder Sperwerlaan

Vlaardingen

"Keurige all-inclusive formule"

4Review geplaatst op 9-12-2016 Via een zakenrelatie ben ik ooit bij HomeFlex terecht gekomen. De all-inclusive formule was voor ons de doorslag om met HomeFlex samen te gaan werken. Het enige wat we missen is de autoverhuur. Wanneer HomeFlex haar dienstverleningspakket zou uitbreiden met autoverhuur, gaan wij hier zeker gebruik van maken.
Verhuurder Zaaistoep
Verhuurder Zaaistoep

Sliedrecht

"Goede communicatie en alles in overleg"

4Review geplaatst op 9-12-2016 HomeFlex heeft onze woning volledig in beheer genomen. Iedere maand ontvangen wij netjes onze huur (ongeacht of de woning verhuurd is) waardoor we geen zorgen meer hebben. Het enige verbeterpunt dat ik me kan bedenken is dat de tuin slecht wordt onderhouden. Hier zou wat meer aandacht aan besteed kunnen worden.
123

Referenties

Staedion
Waterweg wonen
Rochdale

Abb
Allewijnse
De Pagter Vstgoed

Woningtypen

Appartementen Appartementen
Vrijstaande woningen Vrijstaande woningen
Eengezinswoningen Eengezinswoningen

Contact

Molendijk 6

3361 EN Sliedrecht

0184-820082

info@homeflex.nl

Vragen, klachten en storingen

Ga direct naar ons contactformulier

Ga direct naar ons klachtenformulier

Ga direct naar ons storingsformulier

 




Laat bericht achter