KLANTENBEOORDELING

100% beveelt ons aan
De professionele huisvester
Nederlands 
Huisvesting personeel
Positieve referenties

Reviews

Klanttevredenheid staat bij HomeFlex hoog in het vaandel. Zonder u, onze klanten, zouden wij als professionele huisvester niet bestaan. Wij vinden het dan ook erg belangrijk om te weten wat klanten van ons vinden. Bent u tevreden over onze dienstverlening of misschien juist niet? In beide gevallen horen wij graag van u. Met het publiceren van uw ervaringen helpt u andere klanten bij het maken van een keuze en helpt u ons aan waardevolle informatie, zodat wij onze dienstverlening nog beter op u kunnen afstemmen. Via de onderstaande button 'Review plaatsen' kunt u uw ervaringen delen.

Verhuurder Zaaistoep
Verhuurder Zaaistoep

Sliedrecht

"Goede communicatie en alles in overleg"

4Review geplaatst op 9-12-2016 HomeFlex heeft onze woning volledig in beheer genomen. Iedere maand ontvangen wij netjes onze huur (ongeacht of de woning verhuurd is) waardoor we geen zorgen meer hebben. Het enige verbeterpunt dat ik me kan bedenken is dat de tuin slecht wordt onderhouden. Hier zou wat meer aandacht aan besteed kunnen worden.
Huurder Ida Gerhardtplein
Huurder Ida Gerhardtplein

Spijkenisse

"Goed contact en goede service bij problemen"

4Review geplaatst op 1-12-2016 HomeFlex is een zeer professionele huisvester. Via snelwegreclame zijn wij bij hen terechtgekomen. Tegenwoordig kunnen we bij HomeFlex zelfs extra lakenpakketten bestellen, zodat onze medewerkers bij een wisseling altijd zijn voorzien van schoon beddengoed.
Oude huurder Meelstraat
Oude huurder Meelstraat

Tilburg

"De prijs is te hoog"

3Review geplaatst op 30-11-2016 Er is goedkopere huisvesting beschikbaar. Gekeken verder naar jullie dienstverlening is deze kwalitatief goed en bieden jullie goede service.
Huurder Populierenstraat
Huurder Populierenstraat

Terneuzen

"Vaste klant van HomeFlex"

4Review geplaatst op 30-11-2016 De kwaliteit is gegarandeerd, de prijs daaraan gerelateerd. Voor ons is HomeFlex een professionele huisvester.
Huurder Zuiderstek
Huurder Zuiderstek

Alblasserdam

"Een professionele SNF huisvester"

5Review geplaatst op 23-11-2016 Wij vinden het belangrijk dat de woningen die wij huren SNF gecertificeerd zijn. Daarom kiezen wij voor HomeFlex. De woningen voldoen gegarandeerd aan onze eisen op het gebied van beheer, leefbaarheid en veiligheid. 
Huurder Noordzijde
Huurder Noordzijde

Oud Alblas

"Goede dienstverlening en goede prijs- kwaliteitverhouding"

5Review geplaatst op 21-11-2016 Tevreden over de snelle en goede kwalitatieve dienstverlening. HomeFlex snapt waar de vraag ligt en anticipeert hierop.
Huurder Molecatensingel
Huurder Molecatensingel

Rotterdam

"Snel schakelende huisvester"

5Review geplaatst op 21-11-2016 Ik ben erg tevreden over de dienstverlening van HomeFlex. Jullie nemen de telefoon altijd op en schakelen snel. Eén minpuntje: jullie hebben nog te weinig aanbod voor ons beschikbaar in Utrecht en Amsterdam.
Huurder Colijnstraat
Huurder Colijnstraat

Dordrecht

"Tevreden over de dienstverlening van HomeFlex"

4Review geplaatst op 17-11-2016 Wij maken als bouwbedrijf steeds vaker gebruik van de dienstverlening van HomeFlex. Waarom? Wij hebben behoeften aan flexibele huisvesting en HomeFlex denkt hier flexibel in mee.
Huurder Desdemonastraat
Huurder Desdemonastraat

Hoogvliet

"Flexibel en goedkoop"

5Review geplaatst op 17-11-2016 Wij zijn als technisch uitzendbureau erg tevreden over de service die HomeFlex levert. Flexibel, goedkoop en het opzegtermijn van één week zijn voor ons doorslaggevend.
Huurder Electroweg
Huurder Electroweg

Rotterdam

"Onvoldoende aanbod"

4Review geplaatst op 17-11-2016 Wij hebben behoeften aan flexibele huisvesting en schakelen om deze reden HomeFlex in bij het vinden van geschikte huisvesting. Het is alleen jammer dat er op dit moment onvoldoende aanbod beschikbaar is.
123

Referenties

De Pagter Vstgoed
Waterweg wonen
Rochdale

Van ’t Hof Rijnland
Holland Shipyards
Woonbron

Woningtypen

Appartementen Appartementen
Vrijstaande woningen Vrijstaande woningen
Eengezinswoningen Eengezinswoningen

Contact

Molendijk 16

3361 EN Sliedrecht

0184-820082

info@homeflex.nl

Vragen, klachten en storingen

Ga direct naar ons contactformulier

Ga direct naar ons klachtenformulier

Ga direct naar ons storingsformulier

 




Laat bericht achter