KLANTENBEOORDELING

100% beveelt ons aan
De professionele huisvester
Nederlands 
Huisvesting personeel
Positieve referenties

Reviews

Klanttevredenheid staat bij HomeFlex hoog in het vaandel. Zonder u, onze klanten, zouden wij als professionele huisvester niet bestaan. Wij vinden het dan ook erg belangrijk om te weten wat klanten van ons vinden. Bent u tevreden over onze dienstverlening of misschien juist niet? In beide gevallen horen wij graag van u. Met het publiceren van uw ervaringen helpt u andere klanten bij het maken van een keuze en helpt u ons aan waardevolle informatie, zodat wij onze dienstverlening nog beter op u kunnen afstemmen. Via de onderstaande button 'Review plaatsen' kunt u uw ervaringen delen.

Huurder Gruttostraat
Huurder Gruttostraat

Groot-Ammers

"Wij kiezen voor HomeFlex"

4Review geplaatst op 8-11-2016 Als uitzendorganisatie hebben wij behoeften aan flexibele huisvesting en woningen die SNF gecertificeerd zijn. Dit is de reden dat we kiezen voor HomeFlex. Daarnaast is de één week opzegtermijn een groot pluspunt. Een minpunt vinden wij het slechte online aanbod wat gecommuniceerd wordt.
Huurder Doormanstraat
Huurder Doormanstraat

Koudekerke

"Wij werken graag met HomeFlex samen"

4Review geplaatst op 4-11-2016 HomeFlex is een serieuze partij om mee samen te werken. We missen op dit moment alleen voldoende aanbod.
Huurder Vinkenstraat
Huurder Vinkenstraat

Vlaardingen

"Betrouwbare partij"

4Review geplaatst op 4-11-2016 Wij huren als uitzendorganisatie de woning aan de Vinkenstraat in Vlaardingen. HomeFlex Schakelt snel, communiceert helder en is servicegericht. Wij zullen HomeFlex zeker aanbevelen bij anderen.
Buurtbewoner Talud
Buurtbewoner Talud

Gorinchem

"HomeFlex schakelt snel"

5Review geplaatst op 16-9-2016 Bas (storingsmedewerker), bedankt voor het snelle schakelen vanmiddag. Dit waarderen wij enorm. De bewoners van de woning aan de Talud in Gorinchem hebben van u een waarschuwing gehad voor het veroorzaken van geluidsoverlast en zijn meteen een stuk rustiger. Groetjes, Amanda van Dijk
Verhuurder Sterrenlaan
Verhuurder Sterrenlaan

Bleiswijk

"Prettige communicatie"

5Review geplaatst op 1-8-2016 Ik heb de samenwerking tijdens de periode dat ik mijn huis heb verhuurd aan HomeFlex als zeer prettig ervaren. De communicatie verliep goed en de afspraken gingen ook goed. Ik ben een tevreden klant en zal jullie zeker aanraden bij derden.
Verhuurder Vivaldistraat
Verhuurder Vivaldistraat

Culemborg

"Top service!"

5Review geplaatst op 20-5-2016 Zojuist heb ik de Vivaldistraat te Culemborg samen met Bas bekeken. Ten eerste mijn complimenten over de staat van de woning. Het ziet er allemaal netjes en keurig uit. Ten tweede levert jullie clustermanager Bas van der Wal top werk in mijn woning!
Verhuurder Kerkestoep
Verhuurder Kerkestoep

Krimpen a/d Lek

"Hartelijk bedankt HomeFlex!"

5Review geplaatst op 21-8-2015 Hartelijk bedankt voor de goede service en prettige samenwerking. Zonder grote zorgen na circa 4 jaar onze woning verkocht!
123

Referenties

Waterweg wonen
Staedion
Gridins Group

Holland Shipyards
Woonbron
Rochdale

Woningtypen

Appartementen Appartementen
Vrijstaande woningen Vrijstaande woningen
Eengezinswoningen Eengezinswoningen

Contact

Molendijk 16

3361 EN Sliedrecht

0184-820082

info@homeflex.nl

Vragen, klachten en storingen

Ga direct naar ons contactformulier

Ga direct naar ons klachtenformulier

Ga direct naar ons storingsformulier

 
Laat bericht achter