KLANTENBEOORDELING

100% beveelt ons aan
De professionele huisvester
Nederlands 
Huisvesting personeel
Verhuren woningen

Uw woning direct verhuren? Klik hier!

Verhuren

Heeft u een woning die u wilt verhuren, bijvoorbeeld omdat de woning niet verkocht wordt, vanwege langdurig verblijf in het buitenland of omdat u als investeerder wilt u dat uw vastgoed zo goed mogelijk rendement oplevert? 


De afgelopen 10 jaar hebben wij als professionele huisvester een goede samenwerking opgebouwd met woningcorporaties, gemeenten, makelaars, projectontwikkelaars, vastgoedinvesteerders en particulieren.

Onze aanpak is eenvoudig. Wij huren uw woning en nemen het onderhoud en beheer van u over. U ontvangt maandelijkse huurinkomsten en heeft vrijwel geen omkijken meer naar de verhuur van uw woning én omdat wij verhuren op basis van logies, worden er geen huurrechten opgebouwd.

HomeFlex verhuurt de woningen aan bedrijven die huisvesting zoeken voor hun personeel. Tweewekelijks worden de woningen door onze collega's geïnspecteerd.


Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend advies over het verhuren van vastgoed en het direct behalen van rendement? Neem dan telefonisch contact op via 0184 820082 óf gebruik het contactformulier hieronder.

Uw woning direct verhuren?

*


*

*


Referenties

Staedion
Van ’t Hof Rijnland
Abb

Rochdale
Woonbron
De Pagter Vstgoed

Woningtypen

Appartementen Appartementen
Vrijstaande woningen Vrijstaande woningen
Eengezinswoningen Eengezinswoningen

Contact

Molendijk 16

3361 EN Sliedrecht

0184-820082

info@homeflex.nl

Vragen, klachten en storingen

Ga direct naar ons contactformulier

Ga direct naar ons klachtenformulier

Ga direct naar ons storingsformulier

 
Laat bericht achter