KLANTENBEOORDELING

100% beveelt ons aan
De professionele huisvester
Nederlands 
Huisvesting personeel
Verhuren woningen

Uw woning direct verhuren? Klik hier!

Verhuren

Als investeerder wilt u dat uw vastgoed zo goed mogelijk rendement oplevert. Maar wat is nu de beste manier om uw return on investment te vergroten? Een sterke strategie is van groot belang. HomeFlex kan u hierbij van dienst zijn.


De afgelopen jaren hebben wij als professionele huisvester een goede samenwerking opgebouwd met woningcorporaties, gemeenten, projectontwikkelaars, vastgoedinvesteerders en particulieren.

Onze aanpak is eenvoudig. In zes stappen zorgen wij ervoor dat uw leegstaand onroerend goed rendement gaat opleveren.

 • Stap 1: Inventarisatie
  Bij de eerste stap zullen wij inventariseren wat uw wensen en behoefte zijn.
 • Stap 2: Vastgoed inspectie
  Bij deze stap richten wij ons op het in beeld brengen van de kwaliteit van uw onroerend goed. Tevens bekijken wij wat er moet gebeuren voordat het object bij ons in de tijdelijke verhuur opgenomen kan worden.
 • Stap 3: Huurcontract tijdelijke verhuur
  Besluit u om met ons een samenwerking aan te gaan? Dan zal er een huurcontract opgesteld worden. Het huurcontract wordt opgesteld volgens de regels van de Nederlandse wet. In het huurcontract worden o.a. afspraken opgenomen over de periode van huren en het huurbedrag. De basisverplichtingen tussen huurder en verhuurder, de algemene regels wat betreft de aansprakelijkheid, wanprestatie en beëindiging van het huurcontract zijn opgenomen in onze algemene voorwaarden.
 • Stap 4: Object gebruiksklaar maken
  Wij worden contractant en nemen de verantwoordelijkheid en het beheer van u over. Het object wordt (eventueel) gestoffeerd en gemeubileerd opgeleverd en de contracten voor gas, water en elektriciteit worden gedurende de looptijd overgenomen. U beslist zelf voor welke termijn u het object beschikbaar stelt, met een minimum termijn van twaalf maanden waarvoor u vaste inkomsten ontvangt.
 • Stap 5: Plaatsing huurders
  Wij werken met professionele en betrouwbare partijen, die voordat er wordt overgaan op een samenwerking, gescreend worden aan de hand van een protocol.
 • Stap 6: Controle
  De technische dienst houdt intensief toezicht d.m.v. een tweewekelijkse controle.


Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend advies over het verhuren van vastgoed en het direct behalen van rendement? Neem dan telefonisch contact op met onze vestigingsmanager Willem Weggeman via het telefoonnummer: 06-51049619.

Uw woning direct verhuren?

*


*

*


Referenties

Blokland
Woonkracht 10
Fastgoed

Woonbron
De Pagter Vstgoed
Abb

Woningtypen

Appartementen Appartementen
Vrijstaande woningen Vrijstaande woningen
Eengezinswoningen Eengezinswoningen

Contact

Molendijk 16

3361 EN Sliedrecht

0184-820082

info@homeflex.nl

Vragen, klachten en storingen

Ga direct naar ons contactformulier

Ga direct naar ons klachtenformulier

Ga direct naar ons storingsformulier

 
Laat bericht achter