1. Home
  2. Uw personeel huisvesten?

Personeelshuisvesting voor uw werknemers

Personeelshuisvesting voor uw werknemers

Voor huisvesting van personeel uit het buitenland kunt u terecht bij HomeFlex. HomeFlex is al meer dan 10 jaar actief in personeelshuisvesting en heeft hiervoor een uniek en compleet concept ontwikkeld.

 

Personeelshuisvesting in compleet ingerichte woningen

HomeFlex heeft in heel Nederland mogelijkheden voor de huisvesting van personeel. De woningen worden verhuurd aan buitenlandse werknemers en zijn compleet ingericht. Voor een vast tarief per week kunt u deze woningen flexibel huren, inclusief gas, water, licht en internet. Werkgevers ontzorgen in hun personeelshuisvesting doen we met ons complete concept inclusief het technische beheer van de woningen. We hebben verschillende woningen in ons aanbod. Van appartementen tot vrijstaande huizen, maar ook eengezinswoningen en woningen op vakantieparken. De woningen beschikken over een woonkamer, keuken en sanitaire voorzieningen. We hebben woningen met 1- en/of 2-persoonsslaapkamers. Ook Wifi is standaard aanwezig in onze woningen.

Uiteraard gelden er huisregels op gebied van schoonhouden, drugsgebruik, alcohol, roken en overlast.

 

Wat kunt u verwachten van het woningbeheer?

Onze medewerkers hebben te allen tijde toegang tot de woning. Hierdoor kunnen we sterk inzetten op het beheer van de woningen, en weet u dat de huisvesting van uw personeel goed geregeld is. We maken duidelijke afspraken en zijn 24 uur bereikbaar bij calamiteiten. Door het bieden van full service en de tweewekelijkse inspecties waarborgen we kwaliteit. Tweewekelijks zal onze eigen inspecteur de woning bezoeken om te beoordelen of de huisregels nageleefd worden, maar ook om te zien of de veiligheid nog op orde is en bijvoorbeeld brandblussers en rookmelders nog functioneren. Onze woningen voor personeelshuisvesting zijn SNF-gecertificeerd. Mochten er storingen zijn, of dingen kapot gaan, dan heeft HomeFlex een storingsdienst die 24/7 bereikbaar is.

 

Uw huisvesting personeel goed geregeld

Wanneer u de huisvesting van uw personeel uitbesteedt aan HomeFlex weet u zeker dat het goed geregeld is, en dat u er zelf vrijwel geen omkijken meer heeft naar de huisvesting van arbeidsmigranten. We zetten onze voordelen nog even op een rij:

  • Flexibele huur mogelijk vanaf 1 week;
  • Compleet ingerichte woningen incl. gas, water, licht en internet;
  • Huren voor een all-in tarief per week;
  • 24/7 beheerservice;
  • SNF-gecertificeerde woningen.

 

Nieuw appartementencomplex voor huisvesting personeel

HomeFlex heeft twee grootschalige locaties voor personeelshuisvesting, namelijk in Katwijk en in Honselersdijk (vanaf medio 2020). Alle woningen beschikken over woonkamer, keuken, sanitaire voorzieningen en meerdere slaapkamers. We hebben woningen met 1- of 2-persoonsslaapkamers.

 

Vanwege onze flexibele huurmogelijkheid voor personeelshuisvesting is er een snelle doorloop van de woningen. Wilt u een woning huren in een bepaalde regio, neem dan altijd vrijblijvend per mail of telefoon contact met ons op om te informeren of er aanbod beschikbaar is.


 

 Bekijk het werkgebied van HomeFlex Ik zoek huisvesting voor mijn personeel