1. Home
  2. Uw personeel huisvesten?

Tijdelijke huurwoningen met een flexibel contract

Tijdelijke huurwoningen met een flexibel contract

Zoekt u een oplossing voor de huisvesting van arbeidsmigranten?

Leg deze verantwoordelijkheid neer bij HomeFlex. Wij ontzorgen u volledig en zijn uiterst flexibel. Dit wil zeggen dat u bij ons all-inclusive inhuurt en het is al mogelijk om een woning te huren vanaf 1 week. U betaalt een vast tarief. Wij verhuren woningen op basis van logies. Dit zijn compleet ingerichte SNF-gecertificeerde woningen.

HomeFlex is verantwoordelijk voor het beheer van deze panden en ons eigen personeel inspecteert de woningen tweewekelijks.  

 

Compleet ingerichte woningen

Uw buitenlandse medewerkers zullen verblijven in compleet ingerichte woningen. We hebben verschillende woningen in ons aanbod. Van appartementen tot vrijstaande huizen, maar ook eengezinswoningen en woningen op vakantieparken. De woningen beschikken over een woonkamer, keuken en sanitaire voorzieningen. We hebben woningen met 1- en/of 2-persoonsslaapkamers. Ook Wifi is standaard aanwezig in onze woningen.

Uiteraard gelden er huisregels op gebied van schoonhouden, drugsgebruik, alcohol, roken en overlast.

 

Wat kunt u verwachten van het woningbeheer?

Onze medewerkers hebben te allen tijde toegang tot de woning. Hierdoor kunnen we sterk inzetten op het beheer van de woningen, en weet u dat de huisvesting goed geregeld is. We maken duidelijke afspraken en zijn 24 uur bereikbaar bij calamiteiten. Door het bieden van full service en de tweewekelijkse inspecties waarborgen we kwaliteit.  


Zijn er op dit moment woningen beschikbaar?

Vanwege onze flexibele inhuur en opzegtermijnen is er een snelle doorloop van woningverhuur. Wilt u weten of we woningen beschikbaar hebben voor uw buitenlandse personeel? Neem vrijblijvend contact met ons op per e-mail of telefoon. We helpen u graag.


 

 Bekijk het werkgebied van HomeFlex Ik zoek huisvesting voor mijn personeel