1. Home
  2. Huisvesting arbeidsmigranten

Huisvesting arbeidsmigranten

Huisvesting arbeidsmigranten

 

Heeft u buitenlands personeel in dienst en zoekt u naar mogelijkheden voor huisvesting van deze werknemers? HomeFlex is al meer dan 10 jaar actief met huisvesting arbeidsmigranten en heeft hiervoor een uniek en compleet concept ontwikkeld.

 

Complete woningen voor huisvesting arbeidsmigranten

In heel Nederland heeft HomeFlex woningen die verhuurd worden voor huisvesting arbeidsmigranten. Deze woningen zijn compleet ingericht en worden verhuurd inclusief gas, water, licht en internet. Voor een vast tarief per week kunt u deze woningen flexibel huren. Met ons complete concept ontzorgen we de werkgevers. Wij zorgen voor goede woningen en voeren ook het beheer uit op deze woningen.

 

Woningbeheer door HomeFlex

HomeFlex regelt de huisvesting arbeidsmigranten inclusief het woningbeheer. Om het beheer op de woningen goed te kunnen regelen, verhuren we de woningen op basis van logies. Hierdoor heeft het personeel van HomeFlex te allen tijde toegang tot de woning. In de woningen gelden huisregels op het gebeid van schoonhouden, drugsgebruik, alcohol, roken en overlast. Tweewekelijks zal een inspecteur de woning bezoeken om te beoordelen of de huisregels opgevolgd worden, maar ook om te zien of de veiligheid nog op orde is en bijvoorbeeld brandblussers en rookmelders nog functioneren. Onze woningen voldoen aan de eisen van Stichting Normering Flexwonen en jaarlijks vindt een herkeuring plaats. Mochten er storingen zijn, of dingen kapot gaan, dan heeft HomeFlex een storingsdienst die 24/7 bereikbaar is. Ook kunnen storingen online gemeld worden.

 

Uw huisvesting arbeidsmigranten goed geregeld

Wanneer u de huisvesting van uw personeel uitbesteedt aan HomeFlex weet u zeker dat personeel huisvesting goed geregeld is, en dat u er zelf vrijwel geen omkijken meer naar heeft. We zetten onze voordelen nog even op een rij:

  • Flexibele huur mogelijk vanaf 1 week;
  • Compleet ingerichte woningen incl. gas, water, licht en internet;
  • Huren voor een all-in tarief per week;
  • 24/7 beheerservice;
  • SNF-gecertificeerde woningen.

 

Soort woningen en ons aanbod

De woningen in ons aanbod variëren van appartementen tot eensgezinswoningen en van vrijstaande huizen tot woningen op vakantieparken. Ook heeft HomeFlex twee grootschalige huisvestingslocaties, namelijk in Katwijk en in Honselersdijk (vanaf medio 2020). Alle woningen beschikken over woonkamer, keuken, sanitaire voorzieningen en meerdere slaapkamers. We hebben woningen met 1- of 2-persoonsslaapkamers.

Vanwege onze flexibele huurmogelijkheid is er een snelle doorloop van de woningen. Wilt u een woning huren in een bepaalde regio, neem dan altijd vrijblijvend per mail of telefoon contact met ons op om te informeren of er aanbod beschikbaar is.

 

 

 Bekijk het werkgebied van HomeFlex Ik zoek huisvesting voor mijn personeel