1. Home

Podcast

In deze podcast laten we allerlei thema's aan bod komen die de thematiek rondom arbeidsmigranten behandelt. Door een diversiteit aan gastsprekers uit te nodigen zetten we keer op keer een bepaald thema in het licht.

 

Interviewers

 

homeflex-podcast-miranda 

Miranda 

De hoofdspreker van de podcast is Miranda. Zij werkt bij HomeFlex en ziet meerwaarde in de podcast voor de gehele branche rondom de arbeidsmigranten. 'We hebben de migrant keihard nodig. Ik wil dan ook graag mijn bijdrage leveren aan een goede woon- en werkomgeving voor deze werknemers, én een samenleving waarin ze geaccepteerd worden.' Vanuit deze missie, en een gezonde dosis nieuwsgierigheid en interesse zal Miranda met verschillende gasten in gesprek gaan over allerlei vraagstukken omtrent arbeidsmigranten.

 

 

Betül 

Betül is werkzaam als commerciële stagiaire bij HomeFlex. Vanuit haar opleiding, Ondernemerschap en Retail Management, heeft ze de opdracht gekregen om een nieuwe strategie voor het bedrijf te gaan implementeren. Dat werd het idee om podcasts te gaan maken! Door haar vooronderzoek en doortastendheid werd eind mei 2020 de eerste podcast gepubliceerd. 

 

 

Podcasts

 

Podcast 3 - Cultuurverschillen bij werken met arbeidsmigranten

17 september 2020

In deze podcast spreken we met Jola Criens, eigenaar van Personeelstrainer.nl. Een bedrijf dat zich richt op het trainen van arbeidsmigranten en hun leidinggevenden. Ze vertelt o.a. over cultuurverschillen die er zijn op de werkvloer. Luister nu!

Podcast 2 - Vereniging Huisvesters Arbeidsmigranten en actualiteit

23 juni 2020

In deze podcast spreken we met Joep Thönissen, onafhankelijk Directeur bij de VHA (Vereniging Huisvesters Arbeidsmigranten). Vanuit zijn kennis en ervaring weet hij veel te vertellen over huisvesting van arbeidsmigranten en welke struikelblokken er zijn, lokaal en landelijk. We spreken met hem over de voordelen van onafhankelijke huisvesters en vragen hem naar zijn kijk op goede huisvesting.

Podcast 1 - Corona en Huisvesting arbeidsmigranten

07 mei 2020

In deze podcast spreken we met Mark Stout, Manager Facility en Service bij HomeFlex. Vanuit zijn achtergrond als SNF-inspecteur weet hij als geen ander waar goede huisvesting aan moet voldoen. We vragen hem wat volgens hem essentieel is. Ook spreken we over de situatie en veranderingen tijdens en na de corona-crisis. Luister nu!

Meepraten?

Heb je vragen of suggesties n.a.v. een van onze podcasts? Of wil je op de hoogte blijven wanneer er een nieuwe podcast verschijnt? Mail naar podcast@homeflex.nl.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?