KLANTENBEOORDELING

100% beveelt ons aan
De professionele huisvester
Nederlands 
Huisvesting personeel
Woning huren?

Uw personeel direct huisvesten? Klik hier!

Wij bieden uw medewerkers een thuis!

Bent u op zoek naar huisvesting voor uw flexwerkers? Wij nemen daarin graag onze verantwoordelijkheid.


Flexwerkers zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Hierbij is het van belang dat zowel vanuit economisch als sociaal oogpunt de arbeidsomstandigheden en de huisvesting van deze groep goed geregeld zijn.


Als werkgever draagt u een grote verantwoordelijkheid voor de huisvesting van flexwerkers. Een goed beheer van de huisvestingsvoorzieningen is van belang om een goed en veilig verblijf van de flexwerkers te verzekeren en de mogelijke belasting van de omgeving te reduceren.

Wij zijn sinds 2014 SNF gecertificeerd. SNF staat voor Stichting Normering Flexwonen. Met het SNF keurmerk willen wij het aanbod en het gebruik van uitsluitend goede kwaliteit huisvesting bevorderen.

Ons concept is eenvoudig en uniek:

 • Flexibel – Inhuurmogelijkheid vanaf één week
 • Aantrekkelijk – Geen borg en geen bemiddelingskosten
 • Betrouwbaar – Heldere spelregels
 • Compleet – De woningen worden (eventueel) gestoffeerd en gemeubileerd opgeleverd

Over onze tarieven kunnen wij ook heel helder zijn. Wij hanteren een scherp all-in tarief per woning per week. Dit houdt in dat er geen naheffingen komen voor gas, water, elektra, onderhoud, internet, schoonmaak etc. Zo weet u precies wat uw kosten zijn en voorkomt u financiële tegenvallers achteraf.

 

Zoals u hierboven leest, kunnen wij het huren van woningen aanzienlijk vereenvoudigen. In zeven stappen kunnen wij ervoor zorgen dat uw flexwerkers na een lange dag werken een warme thuiskomst hebben.

 

 • Stap 1: Inventarisatie
  Bij de eerste stap zullen wij inventariseren in welke plaats, voor welke periode en hoeveel personen er huisvesting nodig is.
 • Stap 2: Screening
  Iedere organisatie wordt gescreend aan de hand van een protocol. Wij zorgen voor kwalitatief goede woonruimte en willen er dan ook zeker van zijn dat we te maken hebben met een professionele en betrouwbare partij. 
 • Stap 3: Huurovereenkomst
  Besluit u om met ons een samenwerking aan te gaan? Dan zal er een huurcontract opgesteld worden. Het huurcontract wordt opgesteld volgens de regels van de Nederlandse wet. In het huurcontract worden o.a. afspraken opgenomen over de periode van huren en het huurbedrag. De basisverplichtingen tussen huurder en verhuurder, de algemene regels wat betreft de aansprakelijkheid, wanprestatie en de beëindiging van het huurcontract zijn opgenomen in onze algemene voorwaarden
 • Stap 4: Check-in
  Onze woningen worden (eventueel) gestoffeerd en gemeubileerd opgeleverd (incl. gas, water, licht, internet en TV). De sleutels kunnen tijdens kantooruren opgehaald worden bij ons op kantoor aan de Molendijk 6 in Sliedrecht. Wij vragen € 10,- borg per verstrekte sleutel.
 • Stap 5: Controle
  De technische dienst houdt intensief toezicht d.m.v. een tweewekelijkse controle.
 • Stap 6: Opzegging
  De huurovereenkomst moet schriftelijk worden opgezegd. Wij hanteren een opzegtermijn van één kalenderweek. Huurt u een woning voor een vaste periode? Dan kunt u de huur pas beëindigen als deze periode is verstreken.
 • Stap 7: Check-out
  De verstrekte sleutels moeten bij ons op kantoor aan de Molendijk 6 afgegeven worden. Bij het verlaten van de woning wordt verwacht dat de bewoners de woning correct en schoon achterlaten. Blijkt na afloop dat de bewoners de woning niet volgens de afgesproken conditie hebben achtergelaten, dan worden vanzelfsprekend extra kosten in rekening gebracht.

Wilt u graag meer informatie of eventueel direct een woning bij ons huren? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Uw personeel direct huisvesten?

*


*

*


Referenties

Woonkracht 10
Fastgoed
Gridins Group

Van ’t Hof Rijnland
Rochdale
Abb

Woningtypen

Appartementen Appartementen
Vrijstaande woningen Vrijstaande woningen
Eengezinswoningen Eengezinswoningen

Contact

Molendijk 16

3361 EN Sliedrecht

0184-820082

info@homeflex.nl

Vragen, klachten en storingen

Ga direct naar ons contactformulier

Ga direct naar ons klachtenformulier

Ga direct naar ons storingsformulier

 
Laat bericht achter