KLANTENBEOORDELING

100% beveelt ons aan
De professionele huisvester
Nederlands 
Huisvesting personeel
Vacatures

Vacatures 

Wegens de snelle groei van ons bedrijf, zijn wij op zoek naar enthousiast en ambitieus personeel. Heeft u interesse in een baan bij een dynamisch en snelgroeiend bedrijf? Vind dan hieronder de vacature die bij jou past!

Financieel administratief medewerker (40 uur)

Ben jij een spin in het web die zaken op orde kan houden? In deze functie zorg je voor een accurate verwerking van financiële transacties en analyseer je cijfers.

Accountmanager (40 uur)

Ben jij gedreven en weet jij het verschil te maken bij de klant? In deze functie onderhoud en optimaliseert jij jouw relatie met bestaande klanten en weet je met je commerciële vaardigheden nieuwe klanten aan je te binden.

Verhuurmakelaar (40 uur)

Ben jij gedreven en heb jij de ambitie om je loopbaan naar een volgend niveau te tillen? In deze veelzijdige functie zorg je dat het gehele verhuurproces van A tot en met Z goed geregeld is.

Online marketing- en communicatiemedewerker (40 uur)

Ben jij creatief en heb je affiniteit met online? In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van de website en alle facetten rondom online marketing.

Technisch beheerder vastgoed / Inspecteur (40 uur)

Heb je technisch inzicht en ga je nauwkeurig te werk? In deze functie ben je verantwoordelijk voor het beheer van een deel van ons woningbestand.

Verhuizer / Logistiek medewerker (40 uur)

Lijkt het je leuk om een woning van wasmachine tot theelepel in te richten? Ben jij van het strak organiseren en beheren van een voorraad inventaris? In deze functie houd jij je bezig met inpakken, klaarzetten, laden, vervoeren en lossen van inboedels.

Interieurverzorger (16-40 uur)

Heb jij oog voor detail en weet je van aanpakken? In deze functie ben je verantwoordelijk voor de periodieke schoonmaak en inspecties van onze woningen.

Referenties

Van Koppen & Van Eijk
Gridins Group
Abb

Staedion
Allewijnse
De Pagter Vstgoed

Woningtypen

Appartementen Appartementen
Vrijstaande woningen Vrijstaande woningen
Eengezinswoningen Eengezinswoningen

Contact

Molendijk 6

3361 EN Sliedrecht

0184-820082

info@homeflex.nl

Vragen, klachten en storingen

Ga direct naar ons contactformulier

Ga direct naar ons klachtenformulier

Ga direct naar ons storingsformulier

 
Laat bericht achter