KLANTENBEOORDELING

100% beveelt ons aan
De professionele huisvester
Nederlands 
Huisvesting personeel
Woningcorporaties

Uw vastgoed direct verhuren? Klik hier!

Haal rendement uit uw leegstand!

Wanneer onroerend goed doorlopend verhuurd kan worden, zorgt dit voor rendement. Maar wat als uw portefeuille niet het rendement gaat opleveren wat u voor ogen heeft?

De verwachting is dat leegstand onder woningcorporaties de komende jaren flink zal toenemen. Als eigenaar van een woningcorporatie wordt u vroeg of laat geconfronteerd met leegstand. De oorzaken hiervan lopen sterk uiteen. Er is bijvoorbeeld een afnemende vraag door de dalende (beroeps)bevolking. Dit is een bedreiging waar u geen invloed op heeft. Ook brengt leegstand veel risico’s met zich mee. Denk hierbij aan vernieling, inbraak, afvaltoerisme, economische schade en illegaal gebruik.

Heeft u er al wel eens over nagedacht om uw leegstaand onroerend goed op een professionele wijze te laten verhuren? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn.

De afgelopen jaren hebben wij als professionele huisvester een goede samenwerking opgebouwd met woningcorporaties, gemeenten, projectontwikkelaars, vastgoedinvesteerders en particulieren.

Wij zijn op dit moment bijvoorbeeld betrokken bij een huisvestingsproject van Staedion. De gemeente Den Haag heeft samen met Staedion de afspraak gemaakt om 500 woningen ter beschikking te stellen voor flexwerkers. Wij huren de woningen in van Staedion, we richten ze in, verhuren de woningen aan bedrijven en houden toezicht. Het voordeel voor de corporatie is dat ze geen risico meer lopen, maar wel het rendement op de portefeuille hebben.

Ook zijn wij partner bij een vernieuwingsproject van Woonbron. Deze corporatie stelt in de gemeente Dordrecht woningen beschikbaar voor de huisvesting van flexwerkers. Deze woningen staan in de tijdelijke verhuur i.v.m. binnenstedelijke vernieuwing. WIj huren deze woningen in, nemen het beheer en de verantwoordelijkheid over en zorgen ervoor dat tijdens de uitverhuisperiode het onroerend goed rendement blijft opleveren.

Samen met gemeenten willen wij dat er een hoogwaardig huisvestingsniveau bereikt wordt. Continu zijn wij op zoek naar nieuwe en goede huisvestingsmogelijkheden. Daarom hebben wij in 2014 een convenant/overeenkomst gesloten met de gemeente Vlaardingen, Den Haag, Sliedrecht en Dordrecht.

Kortom, wij helpen u graag om uw onroerend goed te beschermen tegen de negatieve gevolgen van leegstand en gemeenten om ervoor te zorgen dat flexwerkers onder goede omstandigheden worden gehuisvest.

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend advies over het verhuren van uw onroerend goed? Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Uw vastgoed direct verhuren?

*


*

*


Referenties

Van ’t Hof Rijnland
Blokland
Abb

Woonbron
Holland Shipyards
Woonkracht 10

Woningtypen

Appartementen Appartementen
Vrijstaande woningen Vrijstaande woningen
Eengezinswoningen Eengezinswoningen

Contact

Molendijk 16

3361 EN Sliedrecht

0184-820082

info@homeflex.nl

Vragen, klachten en storingen

Ga direct naar ons contactformulier

Ga direct naar ons klachtenformulier

Ga direct naar ons storingsformulier

 




Laat bericht achter