1. Home
 2. Uw vastgoed verhuren
 3. Particulieren

Uw huis verhuren aan buitenlandse werknemers zoals arbeidsmigranten of expats?

Uw huis verhuren aan buitenlandse werknemers zoals arbeidsmigranten of expats?

Bent u in het bezit van een huis dat leeg staat en zoekt u een manier om tijdelijk of voor langere termijn vaste inkomsten te genereren uit uw huis door uw huis te verhuren aan buitenlandse werknemers? Wij komen graag met u in contact om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen.

 

Woning verhuren aan arbeidsmigranten of expats?

Het verhuren van uw huis aan arbeidsmigranten of expats kan een manier zijn om uw woning rendabel te laten zijn. Nu de rente laag is kan het zelfs een mooie investering zijn om een woning aan te kopen en daaruit maandelijks huuropbrengsten te ontvangen door het huis te verhuren aan buitenlandse werknemers. HomeFlex is als onafhankelijke huisvester de juiste partij om u hierin te ontzorgen. U verhuurt uw huis aan HomeFlex en wij verhuren uw woning vervolgens aan onze klanten, werkgevers van arbeidsmigranten volgens een all-in concept. 

 

Verschil tussen een arbeidsmigrant en een expat?

Expats zijn vaak hoogopgeleide werknemers uit het buitenland die bijvoorbeeld werkzaam zijn bij een multinational. Vaak zijn ze slechts tijdelijk in Nederland en zoeken ze zelfstandige woonruimte. Uw huis verhuren aan expats kan via een verhuurmakelaar zoals onze zuster-BV; HomeRent.

 

Met arbeidsmigranten worden werknemers bedoeld die bijvoorbeeld werkzaam zijn in de kassen of de (scheeps-)bouw. Huisvesting voor arbeidsmigranten wordt veelal geregeld door de werkgever. Uw huis verhuren doet u niet direct aan de arbeidsmigrant, maar aan HomeFlex. HomeFlex verhuurt de woning vervolgens compleet, incl. gas, water, licht, internet en meubels, aan bedrijven die huisvesting zoeken voor hun personeel.

 

Twijfelt u over het verhuren van uw huis aan arbeidsmigranten of expats? Neem vrijblijvend contact op, zodat we de verschillen met u kunnen bespreken. Uw woning verhuren aan buitenlandse werknemers was nog nooit zo makkelijk.

 

Waarom huis verhuren aan HomeFlex?

Uw woning verhuren aan arbeidsmigranten, via HomeFlex, biedt u vaste inkomsten én u heeft vrijwel geen omkijken meer naar uw woning. Hoe doen we dat? Door uw woning tijdelijk te verhuren aan bedrijven die personeelshuisvesting zoeken en ú hierbij volledig te ontzorgen. Dit betekent het volgende:

 

 • Een huurcontract en duidelijke afspraken;
 • Geen opbouw van huurrechten;
 • Maandelijkse huurinkomsten;
 • Volledige beheer van de woning door HomeFlex;
 • Huisregels in de woning die strikt moeten worden nageleefd;
 • Inspecties door onze inspecteurs;
 • 24/7 bereikbaar voor omwonenden;
 • Geen bemiddelingskosten;
 • Een vast aanspreekpunt.

 

Vragen?

Heeft u vragen over de mogelijkheden wat betreft het verhuren van uw huis aan arbeidsmigranten? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. We zijn u graag van dienst.