1. Home
  2. Projecten
  3. HomeFlex locaties

HomeFlex locaties

HomeFlex heeft op meerdere plaatsen in Nederland locaties ontwikkeld waar arbeidsmigranten verblijven in volwaardige appartementen voor 2, 3 of 4 personen. Dit zijn veelal locaties waar een tijdelijke vergunning is afgegeven voor 10 a 15 jaar en waar met modulaire bouw in korte tijd een appartementencomplex is geplaatst.

 

Katwijk - Katwijkerbroek

in Katwijk opende we in 2017 onze eerste woonlocatie die we zelf ontwikkeld en gerealiseerd hebben met onze bouwpartners. De groeiende vraag naar huisvesting voor arbeidsmigranten zorgde ervoor dat de gemeente instemde met de ontwikkeling van dit project. In nauwe samenwerking met de gemeente werd een locatie gerealiseerd met 16 4-persoons appartementen waar totaal 64 arbeidsmigranten kunnen verblijven. Om in contact te blijven met de omgeving werd tijdens de voorbereidingen voor de bouw een klankbordgroep in het leven geroepen. Kort na de oplevering van het project werd de klankbordgroep opgeheven, omdat de situatie boven verwachting goed ging en bijeenkomen met een klankbordgroep niet meer nodig bleek. 

meer weten

Westland - Elsenbosch

In 2020 opende HomeFlex een tweede huisvestingslocatie voor arbeidsmigranten. In de gemeente Westland, Honselersdijk, realiseerden we een complex met 120 appartementen voor totaal ca. 300 personen. In nauwe samenwerking met de gemeente is dit project tot stand gekomen. De 2- en 3-persoonsappartementen zijn compleet ingericht met badkamer en keuken en iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. Op deze locatie is 24/7 een beheerder aanwezig.

meer weten

Terneuzen - Sluiskil

In 2021 werd deze huisvestingslocatie voor arbeidsmigranten geopend in gemeente Terneuzen. Aan de rand van het dorp Sluiskil is een complex gerealiseerd met 32 apparementen voor ca. 100 personen. De appartementen zijn volledig gemeubileerd en ingericht inclusief wasmachine en droger. In de omgeving van Terneuzen is veel bedrijvigheid waar arbeidsmigranten werkzaam zijn. Met deze huisvesting hebben ze een fijne plek om te verblijven, buiten werktijd.

 

meer weten

Vlaardingen - Elementen

In 2022 is deze locatie in Vlaardingen geopend. Hier is een bestaand kantoorpand getransformeerd. Op de bovenste 3 verdiepingen zijn 39 studio's gerealiseerd voor 1 en 2 personen. Iedere studio is ingericht met een eigen badkamer en keukenblok waardoor bewoners volop privacy hebben. 

De begane grond en eerste verdieping worden op dit moment gebruikt door Stichting Onder Een Dak voor de opvang van dak- en thuislozen. 

meer weten