1. Home
  2. Veelgestelde Vragen
  3. Buurtbewoners

Veelgestelde Vragen

Veelgestelde Vragen

Buurtbewoners

 

Hoe weet ik of er een woning in mijn straat verhuurd wordt door HomeFlex.

Bij de verhuur van een nieuwe woning komen collega’s van HomeFlex meestal kennismaken met de naaste buren, of doen een kennismakingsflyer in de brievenbus. Daarnaast rijden de collega’s die de woningen inrichten of inspecteren in herkenbare HomeFlex-auto’s en dragen ze HomeFlex bedrijfskleding. Maak gerust een praatje met onze collega’s.

 

Aan wie verhuurt HomeFlex de woningen?

Wij verhuren de woningen aan bedrijven en uitzendorganisaties die huisvesting zoeken voor hun buitenlands personeel. Er verblijven flexwerkers van verschillende nationaliteiten in de huizen.

 

Houdt HomeFlex controle op de woningen?

Jazeker. Inspecteurs van HomeFlex bezoeken iedere twee weken de woning en houden intensief toezicht op naleving van de huisregels en andere veiligheidsaspecten in de woning.

 

Kan ik als omwonende contact opnemen met HomeFlex?

Ja dat kan. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, vult u dan het contactformulier op de website in, dan zullen wij zo snel mogelijk reageren.

 

Wat moet ik doen bij een klacht of conflict over/met de bewoners van een HomeFlex woning.

Mocht een dergelijke situatie zich voordoen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Bij voorkeur d.m.v. het klachtenformulier op onze website. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.