1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuwsoverzicht
  4. Woning verhuren

Woning verhuren? HomeFlex zoekt woningen

Woning verhuren? HomeFlex zoekt woningen

Heeft u een (tijdelijk) leegstaande woning die u wilt verhuren? HomeFlex komt graag vrijblijvend de woning bezichtigen om te zien of we iets voor u kunnen betekenen.

 

Hoe werkt HomeFlex?

HomeFlex huurt woningen in heel Nederland. In overleg met de eigenaar huren we de woningen ongemeubileerd in. We voorzien de woning van een complete inrichting en sluiten zelf de GWL en internet contracten af. De woning wordt vervolgens compleet ingericht verhuurd aan bedrijven die huisvesting zoeken voor hun personeel.

De woningen worden voor een flexibele periode van een aantal weken of maanden verhuurd op basis van logies.

 

De voordelen

Doordat u de woning aan HomeFlex verhuurt bent u verzekerd van maandelijkse inkomsten, ook wanneer de woning leegstaat. We werken graag met langdurige contracten en er worden geen huurrechten opgebouwd. Dat zorgt voor een zekere mate van continuïteit en flexibiliteit voor u als verhuurder. Daarnaast is HomeFlex sterk in het woningbeheer. Regelmatig bezoeken we de woningen om te zien of alles nog in orde is. Klein onderhoud en mogelijke storingen lossen we zo snel mogelijk op. U heeft als verhuurder hierdoor vrijwel geen omkijken naar de woning. Op deze manier kan uw huis verhuren een inkomstenbron zijn

 

Waar HomeFlex voor staat

HomeFlex wil goede en kwalitatieve huisvesting bieden aan de buitenlandse werknemers en gaat bij de verhuur uit van 1 persoon per slaapkamer. Dit voorkomt dat er te veel mensen in een woning verblijven wat beter is voor de omgeving. HomeFlex is te allen tijde bereikbaar voor de omwonenden voor vragen of bij overlast, zodat we daar actie op kunnen ondernemen met de bewoners en hun werkgever. HomeFlex is SNF-gecertificeerd wat aangeeft dat we voldoen aan bepaalde regels die gesteld zijn qua veiligheid, hygiëne en privacy voor de arbeidsmigranten.

 

Wilt u meer weten of vrijblijvend in gesprek gaan over wat HomeFlex voor u kan betekenen?  Neem contact op via het contactformulier of bel naar 0184-723950