1. Home
  2. Projecten
  3. Actuele projecten
  4. Flexwonen Vlissingen

Flexwonen Vlissingen

Vanwege de grote vraag naar huisvesting in de omgeving van Vlissingen heeft het college van Burgemeester en Wethouders van gemeente Vlissingen medewerking toegezegd aan de realisatie van complexgewijze huisvesting in Vlissingen. Samen met Buitenplaats Zuidbeek heeft HomeFlex het voornemen om op de locatie aan de Bossenburghweg een wooncomplex te realiseren voor internationale werknemers die werkzaam zijn in de omgeving van Vlissingen.

Plan

Er is nog geen vastomlijnd plan voor het ontwerp van de locatie in Vlissingen. Dit wordt afgestemd op de locatie en dit doen we graag samen met gemeente en omwonenden. We zullen hiervoor een informatie-avond plannen indien de mogelijkheden dat toelaten. Indien nodig zoeken we naar een andere, passende manier om in contact te komen. Laat het ons weten als u hierover mee wilt denken.

 

Huisvestingsconcept van HomeFlex

HomeFlex heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de huisvesting van internationale werknemers. Ook heeft HomeFlex meerdere grootschalige woonlocaties gerealiseerd en succesvol in beheer. In onderstaande video wordt dit verder toegelicht.

Voor de complete video van de Gemeente Vlissingen klikt u hier.

 

Contact opnemen of meer informatie

Wilt u meedenken in de planontwikkeling, op de hoogte blijven van het project, of deel uitmaken van de klankbordgroep, laat dan hieronder uw gegevens achter of mail naar flexwonenvlissingen@homeflex.nl. Ook voor andere vragen kunt u contact opnemen.

Neem contact met ons op

Stel hieronder uw vraag of laat uw gegevens achter als u op de hoogte wilt blijven.

Naam is niet ingevuld

Email is niet ingevuldOngeldig e-mail adres.

Bedrijf of relatie tot project is niet ingevuld

Vraag of opmerking is niet ingevuld