KLANTENBEOORDELING

100% beveelt ons aan
De professionele huisvester
Nederlands 
Huisvesting personeel
Rendement uit uw onroerend goed

Lopende projecten

HomeFlex richt zich naast het huisvesten van flexwerkers op de ontwikkeling en herontwikkeling van eigen woningbouwlocaties. Als voortrekker in ontwikkelingsprojecten is HomeFlex de spin in het web tussen verschillende partijen. Samen met gemeenten, vastgoedinvesteerders, architecten, projectontwikkelaars, corporaties en adviseurs wordt er onderzoek gedaan naar het realiseren van passende huisvestingsprojecten.

Om deze plannen te verwezenlijken, wordt er voor ieder specifiek project gezocht naar een oplossing, waarin alle betrokken partijen zich kunnen vinden. Dit doet HomeFlex door gezamenlijke wensen/ideeën te vertalen naar werkbare concepten die leiden tot succesvolle huisvestingsprojecten.


Het realiseren van renderende projecten is geen eenvoudige opdracht, maar HomeFlex gaat graag de uitdaging aan. Mede door de expertise op het gebied van huisvesting en het uitgebreide netwerk, is HomeFlex erop gericht om zowel klein- als grootschalige projecten met succes af te ronden!

Meer weten? Bekijk hieronder onze lopende projecten of neem contact met ons op.

Locatie Katwijk

Op het bedrijventerrein Katwijkerbroek heeft HomeFlex 16 eenheden gebouwd met elk 4 slaapkamers, totaal 64 bedden. Het hekwerk, de betegeling, een fietsenhok en groen maken het wooncomplex af. De appartementen zijn ingericht, uiteraard volgens de normen van het SNF, en de eerste bewoners zijn gearriveerd. Hieronder het resultaat.

Referenties

Fastgoed
Blokland
Van ’t Hof Rijnland

Woonkracht 10
Staedion
Abb

Woningtypen

Appartementen Appartementen
Vrijstaande woningen Vrijstaande woningen
Eengezinswoningen Eengezinswoningen

Contact

Molendijk 16

3361 EN Sliedrecht

0184-820082

info@homeflex.nl

Vragen, klachten en storingen

Ga direct naar ons contactformulier

Ga direct naar ons klachtenformulier

Ga direct naar ons storingsformulier

 
Laat bericht achter