1. Home
  2. Ons concept
  3. Omwonenden

Wij staan altijd open voor vragen

Wij staan altijd open voor vragen

Vanwege de krapte op de arbeidsmarkt in uiteenlopende sectoren, groeit de behoefte naar buitenlandse werknemers. In Nederland werken naar schatting zo’n 500.000 arbeidsmigranten die volgens het 'SEO Economisch Onderzoek' gezamenlijk een bijdrage van meer dan 11 miljard euro leveren aan onze economie. Het is belangrijk dat deze arbeidsmigranten een goede verblijfplaats hebben.

 

Goede buren

Wij zijn een SNF-gecertificeerd bedrijf en hebben de regie over het beheer van de woningen volledig in eigen handen. Dit betekent dat wij onafhankelijk kunnen opereren en oog kunnen hebben voor de belangen van u als omwonende. We proberen altijd een moment te vinden om kennis te maken met de naaste buren van een woning die wij gaan verhuren. Met onze omwonenden flyer willen we de buren informeren over de werkwijze van HomeFlex en laten weten hoe ze contact met ons op kunnen nemen.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Huisregels voor de bewoners;
  • Tweewekelijkse inspectie;
  • Een vast aanspreekpunt;
  • Bereikbaar voor vragen;
  • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten.

 

Vragen of opmerkingen?

Heeft u op dit moment vragen of opmerkingen over de huisvesting van arbeidsmigranten in uw buurt? Neem direct contact met ons op. We helpen u graag. Neem contact op via onze contactpagina.


 

Service en contact Lees meer over HomeFlex