1. Home
  2. Ons concept
  3. Gemeente en Overheden

Oplossing voor huisvesting van arbeidsmigranten

Oplossing voor huisvesting van arbeidsmigranten

In de Nationale verklaring van 2012 hebben overheden, belangenorganisaties en werknemersverenigingen toegezegd dat het tekort van 100.000 goede en betaalbare verblijfplaatsen binnen afzienbare tijd zou worden opgelost. Op dit moment is slechts een gedeelte van deze verblijfplaatsen gerealiseerd. Dit versterkt zeker in de huidige markt de urgentie voor voldoende huisvesting.

HomeFlex denkt graag met u mee om het bovengenoemde probleem aan te pakken. Bij verschillende gemeenten zitten we aan tafel wanneer er 

beleid opgesteld wordt betreft huisvesting van o.a. arbeidsmigranten. Onze deskundigheid en ervaring willen we graag met u delen. HomeFlex is actief lid van de VHA (Vereniging Huisvesters Arbeidsmigranten) en partner van Platform31, een kennis- en netwerkorganisatie voor stad en regio. 

Onze belangrijkste activiteit is het aanbieden van SNF-gecertificeerde huisvesting voor arbeidsmigranten. Compleet ingerichte logiesruimte die volledig door ons worden beheerd. Omdat wij de woningen onzelfstandig verhuren en verantwoordelijk zijn voor het beheer, hebben onze medewerkers te allen tijde toegang tot de woning om deze te inspecteren.

        

Woningbeheer

HomeFlex opereert onafhankelijk en heeft de regie op beheer volledig in eigen handen, om de verantwoordelijkheid volledig te kunnen blijven monitoren. Onder het beheer vallen o.a. de volgende zaken:

  • Huisregels in meerdere talen in iedere woning;
  • Een- of tweewekelijkse woninginspectie;
  • Eigen schoonmaakdienst;
  • Nachtregistratie;
  • Klachtenregistratie;
  • 24/7 bereikbaar voor calamiteiten.

 

Projecten flexibel wonen

Homeflex wil goede en flexibele onzelfstandige huisvesting bieden op de wijze zoals u zelf zou willen verblijven. Om dat te kunnen realiseren ontwikkelen we zelf onze huisvestingsprojecten. Onder andere in de gemeente Katwijk. Hier hebben wij op een bedrijventerrein 16 wooneenheden gerealiseerd met elk 4 slaapkamers en in totaal 64 bedden. Het hekwerk, de parkeerplaats, de fietsenstalling en de groenvoorziening maken het wooncomplex af. Hier kunt u de actuele projecten bekijken.

Doorpraten?

Wilt u doorpraten over ons flexibel woonconcept dat wij voor arbeidsmigranten ontwikkeld hebben, maar dat ook erg geschikt is voor andere doelgroepen? Neem vooral contact met ons op. We geven u graag meer informatie. Ook een bezichtiging van een van onze projectlocaties behoort tot de mogelijkheden.

 

 

Bekijk onze projectlocaties Grootschalige woonoplossing voor flexwerkers

Neem contact op met HomeFlex Over HomeFlex