1. Home
  2. Projecten
  3. Actuele projecten
  4. Terneuzen - Sluiskil

Een flexibele woonoplossing in Zeeuws-Vlaanderen

Vanwege de grote vraag naar huisvesting in en rondom Terneuzen worden de mogelijkheden bekeken voor het realiseren van flexibele huisvesting door HomeFlex. Er is veel economische groei en bedrijvigheid rondom Terneuzen. Door de bouw van de nieuwe zeesluis en windenergieparken, en de groei van de glastuintuinbouw is er veel vraag naar arbeidskrachten. Voor het aantrekken van de benodigde werknemers is het van belang om goede huisvesting te bieden. Het beoogde terrein in de kern Sluiskil is geschikt om kwalitatief goede huisvesting te bieden. In 2021 is deze locatie in gebruik genomen.

 

Op 13 mei 2020 werd de vergunningsaanvraag gepubliceerd. Hieronder kan de brief van gemeente Terneuzen gedownload worden aangaande de tijdelijke huisvesting van arbeidskrachten aan de Leidinglaan in Sluiskil.

 

Voor dit project is een klankbordgroep samengesteld met omwonenden en andere betrokkenen. Deze zijn inmiddels al meerdere keren bijeen gekomen om o.a. te spreken over het beheerplan en het inrichtingsplan.

Op 12 november 2020 heeft de grondoverdracht plaatsgevonden. Half november zijn de bouwwerkzaamheden gestart. In mei 2021 hebben de eerste bewoners hun intrek genomen.

Het complex bestaat 32 compleet ingerichte appartementen. Op het terrein is parkeergelegenheid en een fietsenstalling aanwezig.

 

Nieuwsberichten over dit project

 

Eerste paal geslagen in Sluiskil

Startsein bouw appartementen Sluiskil

Eerste bewoners arriveren in appartementencomplex Sluiskil

Heeft u vragen of opmerkingen over dit project, dan kunt u contact opnemen via sluiskil@homeflex.nl

Downloads
 
 
Informatiebrochure-Sluiskilinformatie-architekt-sluiskilbrief-gemeente-Terneuzen-Sluiskil