1. Home
  2. Projecten
  3. Actuele projecten
  4. Terneuzen - Sluiskil

Een flexibele woonoplossing in Zeeuws-Vlaanderen

Vanwege de grote vraag naar huisvesting in en rondom Terneuzen worden de mogelijkheden bekeken voor het realiseren van flexibele huisvesting door HomeFlex. Er is veel economische groei en bedrijvigheid rondom Terneuzen. Door de bouw van de nieuwe zeesluis en windenergieparken, en de groei van de glastuintuinbouw is er veel vraag naar arbeidskrachten. Voor het aantrekken van de benodigde werknemers is het van belang om goede huisvesting te bieden. Het beoogde terrein in de kern Sluiskil is geschikt om kwalitatief goede huisvesting te bieden.

 

Op 13 mei 2020 werd de vergunningsaanvraag gepubliceerd. Hieronder kan de brief van gemeente Terneuzen gedownload worden aangaande de tijdelijke huisvesting van arbeidskrachten aan de Leidinglaan in Sluiskil.

 

Voor dit project zal een klankbordgroep samengesteld worden om in gesprek te blijven met omwonenden en andere betrokkenen. Wilt u deelnemen aan de klankbordgroep of heeft u vragen over dit project, dan kunt u contact opnemen via sluiskil@homeflex.nl

Downloads
 
 
Informatiebrochure-Sluiskilinformatie-architekt-sluiskilbrief-gemeente-Terneuzen-Sluiskil