1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuwsoverzicht
  4. Eerste bewoners arriveren in appartementencomplex Sluiskil

Eerste bewoners arriveren in appartementencomplex Sluiskil

Eerste bewoners arriveren in appartementencomplex Sluiskil

Het appartementencomplex aan de Leidinglaan dat speciaal gerealiseerd is voor de huisvesting van arbeidsmigranten is gereed. Vanaf begin mei zullen de eerste gasten arriveren voor een verblijf in deze compleet ingerichte woningen. HomeFlex B.V. uit Sliedrecht is de initiatiefnemer van dit project.

De totstandkoming van dit complex is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen HomeFlex en de gemeente Terneuzen. Gedurende het hele traject zijn ook omwonenden betrokken bij de realisatie door de gevormde klankbordgroep. Het resultaat is een mooi en eigentijds complex waar bewoners een fijne thuisbasis hebben tijdens hun werkperiode in Nederland.

Voor HomeFlex is dit het derde grootschalige project in Nederland. De jarenlange ervaring in personeelshuisvesting is in dit project verwerkt, waardoor een van de modernste woonlocaties voor arbeidsmigranten nu in Gemeente Terneuzen staat. De appartementen zijn compleet ingericht met badkamer en keuken. De woningen hebben 1-persoonsslaapkamers, zodat iedere bewoner voldoende privacy heeft.

Een officiële, feestelijke opening zal worden uitgesteld vanwege de geldende corona-maatregelen.