1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuwsoverzicht
  4. Startsein bouw huisvestingscomplex Sluiskil

Startsein bouw huisvestingscomplex Sluiskil

Startsein bouw huisvestingscomplex Sluiskil

Eind april 2020 heeft Gemeente Terneuzen de vergunning verleend voor de bouw van een tijdelijk complex voor arbeidsmigranten aan de Leidinglaan in Sluiskil. Donderdag 12 november heeft de grondoverdracht plaatsgevonden waarmee nu gestart kan worden met de realisatie van het wooncomplex.

Het project

Het appartementencomplex bestaat uit 32 appartementen voor 2 of 3 personen. De bewoners hebben allemaal een eigen slaapkamer en delen keuken, woonkamer en badkamer met een of twee andere bewoners. Totaal zullen er ca. 80 personen gehuisvest worden.

De bouwplanning

Half november wordt gestart met het bouwrijp maken van de grond en het realiseren van de fundatie. In de laatste week van november zullen de hei-werkzaamheden plaatsvinden. Wanneer alles volgens planning verloopt, zullen eind januari de woonunits al op locatie geplaatst worden. De oplevering van het complex staat gepland in het voorjaar van 2021.

Modulaire bouw

In de fabriek wordt momenteel al hard gewerkt aan de wooneenheden. De realisatie wordt gedaan door Ursem Modulaire Bouwsystemen die de units in de fabriek realiseert en compleet vervoert naar de bouwlocatie. Daardoor is dit project in korte tijd te realiseren.

Wilt u op de hoogte blijven van de voortgang van dit project? Laat het dan weten via sluiskil@homeflex.nl.