1. Home
  2. Projecten
  3. Actuele projecten
  4. Zeewolde

Huisvesting voor arbeidsmigranten in Zeewolde

Huisvesting voor arbeidsmigranten in Zeewolde

In Zeewolde zijn plannen voor de realisatie van huisvesting op het terrein van een teler aan de Ibisweg. Door 16 tijdelijke woningen te plaatsen kan huisvesting geboden worden aan 64 personen. 

Uniek aan deze locatie is dat deze huisvesting speciaal voor de agrarische sector gerealiseerd wordt. Op het terrein van de teler is ruimte voor huisvesting waarmee zijn personeel tijdens het plukseizoen een fijne plek heeft om te verblijven. Buiten het seizoen verhuurt HomeFlex de woningen aan andere uitzendbureaus, waarmee een optimale samenwerking ontstaat tussen de teler en de huisvester.

De woningen worden in de fabriek gebouwd en op locatie geplaatst. De woningen zijn compleet ingericht. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer, keuken, badkamer en toilet. Op de eerste verdieping worden 4 eenpersoonsslaapkamers gerealiseerd waardoor iedere bewoner een eigen slaapkamer heeft. Voor de privacy van de bewoners is dit erg fijn! Het terein wordt verder ingericht met parkeergelegenheid, fietsenstalling en afvalinzameling. Hiermee wordt een compleet huisvestingsconcept gerealiseerd waarmee een fijne plek voor de bewoners ontstaat en de teler zijn personeel een goede plek kan bieden om te verblijven.