1. Home

Actuele nieuwsberichten

 

Verkennende samenwerking HomeFlex en StaySolutions

03 februari 2020
‘Samenkomen is een begin; bij elkaar blijven is vooruitgang; samen te werken is succes.’ ~ Henry Ford   Vol vertrouwen willen wij u als gewaardeerde relatie informeren over de voorgenomen stap in de samenwerking tussen HomeFlex en StaySolutions. Ongetwijfeld heeft u net als wij gezien dat de markt van flexibele huisvesting van arbeidsmigranten de afgelopen jaren in hoog tempo is veranderd. Deze razendsnelle ontwikkelingen zijn het gevolg van de veranderende wensen van onze bewoners, de druk op de arbeidsmarkt en de regulering. Deze ontwikkelingen vereisen verdere professionalisering van de branche.
meer weten

Veiligheidsstandaard in de woningen

21 januari 2020
Afgelopen maanden is HomeFlex bezig geweest met de ontwikkeling van een veiligheidsstandaard voor in de woningen. Deze standaard zorgt ervoor dat zowel de bewoners als onze inspecteurs in een oogopslag weten en kunnen zien of de benodigde middelen (nog) in orde zijn om de veiligheid van onze bewoners zoveel mogelijk te waarborgen. 
meer weten

Appartementencomplex voor arbeidsmigranten komt van de grond

13 januari 2020

Op dinsdag 7 januari zijn de eerste units geplaatst voor het appartementencomplex dat in Honselersdijk gebouwd wordt t.b.v. huisvesting arbeidsmigranten. Als 'blokken' worden de units op elkaar gestapeld, waarna in de weken erna de afwerking van boven- binnen- en zijkant gedaan wordt. Totaal worden 20 blokken met daarin 12 appartementen geplaatst op de bouwlocatie Elsenbosch in gemeente Westland.

De oplevering van het complex staat gepland voor medio 2020, waarna ca. 300 arbeidsmigranten gehuisvest kunnen worden in dit kwalitatief hoogwaardige complex.

meer weten

De contouren van Elsenbosch worden zichtbaar

19 december 2019
Op de bouwplaats in Honselersdijk wordt keihard gewerkt, en langzamerhand worden de contouren zichtbaar. Fase 1 (rechts op de foto) is bijna klaar voor het plaatsen van de appartementen. De fundering is gelegd en de ondergrondse infrastructuur is grotendeels gerealiseerd. Bij Fase 2 (links op de foto) is de fundering zichtbaar en ook daar wordt gestart met het leidingwerk. We kijken uit naar begin januari, wanneer de units voor Fase 1 zullen arriveren en het appartementencomplex snel vorm krijgt.
meer weten

Storingsnummer 24/7 bereikbaar

20 november 2019
Sinds 1 november is HomeFlex buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar op een nieuw storingsnummer. Hiermee willen we ons service niveau vergroten en interne processen optimaliseren.
meer weten

Bouw Elsenbosch feestelijk van start

18 november 2019
Op vrijdag 15 november is de bouw van project Elsenbosch feestelijk van start gegaan met het slaan van de 'eerste' paal. Wethouder Karin Zwinkels mocht plaats nemen in de heistelling om de officiële handeling te verrichten. Onder toeziend oog van ca. 80 geïnteresseerden (personeelsleden HomeFlex, omwonenden, politici en andere betrokkenen) ging een rode paal met witte HomeFlex letters de grond in.
meer weten

Opdracht bouw complex Elsenbosch ondertekend

08 november 2019
HomeFlex ondertekent opdracht bouw huisvestingcomplex voor arbeidsmigranten in Honselersdijk Gemeente Westland heeft begin september een vergunning afgegeven aan HomeFlex voor een wooncomplex met 119 appartementen en 1 beheerdersruimte ten behoeve van het project Elsenbosch in Honselersdijk. Op vrijdag 8 november zijn de laatste documenten ondertekend waarmee het definitieve startsein is gegeven voor de bouw van dit complex.
meer weten

Nieuwe informatiebrochure in de woningen

10 oktober 2019
Vanaf deze week worden er in onze woningen aangepaste informatiebrochures verspreid. In deze informatiemap vinden de bewoners belangrijke telefoonnummers die ze kunnen bellen bij storingen en calamiteiten, maar ook praktische informatie zoals afval-info en de wificode. Een ander onderdeel van de brochure zijn de huisregels die gelden in onze woningen. Om de leefomgeving voor de bewoners, omwonenden én de woningeigenaar optimaal te houden is het belangrijk dat de regels nageleefd worden. Iedere twee weken vindt hiervoor een inspectie plaats door een van onze inspecteurs. 
meer weten

Vergunning projectlocatie Elsenbosch

19 september 2019

Begin september heeft Gemeente Westland de vergunning afgegeven voor een wooncomplex met 119 tijdelijke woonunits en 1 tijdelijke beheerdersruimte in het project Elsenbosch in Honselersdijk. Een mooie oplossing voor de huisvesting van arbeidsmigranten die zich de afgelopen jaren al bewezen heeft in de gemeente Katwijk waar HomeFlex in 2017 een vergelijkbaar complex heeft opgeleverd.

Voor meer informatie over dit project verwijzen we u naar de projectpagina van locatie Elsenbosch

meer weten

HomeFlex in het Reflex magazine

11 september 2019
Deze maand verscheen de editie van het Reflex magazine met daarin een mooi verhaal over HomeFlex. De kernwoorden flexibiliteit en ontzorging komen hierin aan de orde. Lees verder voor het hele artikel.
meer weten

Nieuwe website voor HomeFlex

10 september 2019
Vanaf vandaag is de nieuwe website van HomeFlex live! Een overzichtelijke website waar snel de juiste informatie gevonden kan worden. Informatie over het huren van onze woningen, maar ook informatie over het verhuren van woningen aan HomeFlex. Aan omwonenden en overheden vertellen we het concept van HomeFlex. En uiteraard is het mogelijk om op verschillende manieren met HomeFlex in contact te komen.
meer weten

SNF-keuring 2019 is binnen

11 juni 2019
Afgelopen vrijdag 7 juni zijn de woningen van HomeFlex wederom goedgekeurd door SNF. Dat betekent dat we weer een jaar lang het keurmerk 'SNF-gecertificeerd' mogen dragen! Daar zijn we natuurlijk erg blij mee en dat werd dan ook gevierd met de collega's.
meer weten

Inloopavond Project Elsenbosch te Naaldwijk

15 maart 2019
Gisterenavond vond de inloopbijeenkomst plaats over het project Elsenbosch. Omwonenden, belanghebbenden en andere geïnteresseerden kregen informatie over de plannen die er liggen om buitenlands personeel te huisvesten in Naaldwijk. Veel vragen konden worden beantwoord.
meer weten

Opening Flexcomplex Katwijk

15 oktober 2017
Het door HomeFlex gerealiseerde flexwonencomplex in Katwijk is geopend en in gebruik genomen. Deze locatie biedt huisvesting aan 64 arbeidsmigranten die werkzaam zijn in het Westland. Het appartementencomplex bestaat uit 16 appartementen en is gebouwd met een vergunning voor 10 jaar. Maar aan de kwaliteit van het gebouw is dat zeker niet te merken. De woningen zijn gebouwd met de kwaliteit van permanent wonen. Qua uitstraling is gekozen voor een industrieel karakter, passend bij de omgeving, namelijk een industrieterrein. Op het complex is voldoende parkeerruimte aanwezig en de appartementen zijn comfortabel ingericht. 
meer weten