1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuwsoverzicht
  4. Realisatie project Sluiskil vordert

Realisatie project Sluiskil vordert

Realisatie project Sluiskil vordert

Na het slaan van de eerste paal in november 2020 is de bouw en realisatie van het complex voortvarend van start gegaan. Inmiddels staan alle units op hun plek en staat er een volwaardig appartementencomplex aan de zuidkant van Sluiskil.

Doordat de units in de fabriek zijn gefabriceerd verrees er in een week tijd een volledig appartementencomplex met 32 appartementen. De bouw heeft twee weken stilgelegen toen Nederland genoot van sneeuw- en ijsplezier, maar inmiddels heeft het complex zijn vorm. De afwerking met de steenstrips zorgen ervoor dat het complex past in de woonomgeving en ondanks dat het flexibele bouw betreft heeft dit complex een uitstraling van permanente bouw. 

Inmiddels is ook gestart met het inrichten van de rest van het terrein, zoals de bestrating en de parkeervakken. In de appartementen wordt hard gewerkt aan de afwerking en installaties, zodat de eerste gasten nog dit voorjaar verwelkomt kunnen worden. 

De appartementen worden straks volledig ingericht verhuurd. De modern stedelijke inrichting aan de buitenkant wordt naar de binnenkant vertaald met een industriële en eigentijdse look. De combinatie van hout en zwart staal, samen met het gebruik van warme stoffen en stoer leren elementen geven een huiselijke sfeer aan het interieur. Hiermee wordt een fijne thuisbasis gerealiseerd voor de gasten.

Als alles meezit zullen de eerste bewoners in april in de woningen arriveren.