1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuwsoverzicht
  4. Bouw Elsenbosch feestelijk van start

Bouw Elsenbosch feestelijk van start

Bouw Elsenbosch feestelijk van start

Op vrijdag 15 november is de bouw van project Elsenbosch feestelijk van start gegaan met het slaan van de 'eerste' paal. Wethouder Karin Zwinkels mocht plaats nemen in de heistelling om de officiële handeling te verrichten. Onder toeziend oog van ca. 80 geïnteresseerden (personeelsleden HomeFlex, omwonenden, politici en andere betrokkenen) ging een rode paal met witte HomeFlex letters de grond in.

Planning

In Honselersdijk wordt een appartementencomplex gerealiseerd waar ca. 300 arbeidsmigranten gehuisvest kunnen worden. De oplevering staat gepland voor medio 2020. Voor meer informatie over dit project kunt u terecht op de projectpagina Elsenbosch.

 

Beheer

HomeFlex is niet alleen verantwoordelijk voor de bouw van dit complex, maar houdt ook het volledige beheer in eigen handen. Er wordt een beheerder aangesteld die fungeert als aanspreekpunt voor de bewoners én technische mankementen snel oplost. Hiermee is een goede controle te houden op de leefomgeving van de bewoners. Voor HomeFlex is dit het tweede appartementencomplex dat gerealiseerd wordt. In 2017 is een dergelijk complex geopend in de gemeente Katwijk.

 

Wilt u op de hoogte blijven van de bouw van dit project en de bouw-updates per mail ontvangen? Stuur dan een email naar elsenbosch@homeflex.nl met uw informatie.