1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuwsoverzicht
  4. Nieuwe informatiebrochure

Nieuwe informatiebrochure in de woningen

Nieuwe informatiebrochure in de woningen

Vanaf deze week worden er in onze woningen aangepaste informatiebrochures verspreid. In deze informatiemap vinden de bewoners belangrijke telefoonnummers die ze kunnen bellen bij storingen en calamiteiten, maar ook praktische informatie zoals afval-info en de wificode.

Een ander onderdeel van de brochure zijn de huisregels die gelden in onze woningen. Om de leefomgeving voor de bewoners, omwonenden én de woningeigenaar optimaal te houden is het belangrijk dat de regels nageleefd worden. Iedere twee weken vindt hiervoor een inspectie plaats door een van onze inspecteurs. 

De rechten van buitenlandse werknemers

Een belangrijke toevoeging in de informatiebrochure is de pagina waarop de rechten van werknemers in Nederland beschreven worden. In samenwerking met de organisatie FairWork is deze pagina tot stand gekomen.

De positie van arbeidsmigranten in Nederland in kwetsbaar en bij de organisatie 'FairWork' kunnen de migranten anoniem meer informatie krijgen over de situatie waar ze zich in bevinden en of de situatie volgens de Nederlandse wetgeving correct is.

Op deze manier wil HomeFlex de uitbuiting van buitenlands personeel terugdringen. Buitenlandse werknemers hebben recht op een goede werkomgeving én op goede huisvesting.

Meer weten?

Bekijk de complete brochure hier.

Doorpraten over de werkwijze van HomeFlex? Neem direct contact op.