1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuwsoverzicht
  4. Vergunning projectlocatie Sluiskil

Vergunning projectlocatie Sluiskil

Vergunning projectlocatie Sluiskil

Eind april 2020 heeft gemeente Terneuzen de vergunning verleend voor de bouw van een tijdelijk complex voor arbeidsmigranten aan de Leidinglaan in Sluiskil. Inmiddels is ook de bezwaartermijn verlopen. We zijn hiermee weer een stap dichterbij de realisatie van dit project. Het tekort aan geschikte woonruimte voor arbeidskrachten in de omgeving vraagt om een oplossing. Met dit project worden in totaal 32 appartementen voor 2 of 3 personen gerealiseerd waarmee voor ca. 80 personen woonruimte beschikbaar komt.

De appartementen zijn voorzien van 1-persoons slaapkamers en compleet ingericht met keuken en sanitair. Ook zal een beheerder aangesteld worden voor het complex.

HomeFlex blijft graag in contact met betrokkenen en omwonenden en daarvoor wordt een klankbordgroep samengesteld. In juli zal deze klankbordgroep voor het eerst samenkomen. U kunt zich hiervoor aanmelden via sluiskil@homeflex.nl. Ook voor andere vragen over dit project kunt u via dit e-mailadres contact opnemen.

Na de bouwvak zal gestart worden met de voorbereidende werkzaamheden op het terrein. De verwachte oplevering staat gepland voor het eerste kwartaal van 2021. Meer over dit project vindt u op de projectpagina Sluiskil.