1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuwsoverzicht
  4. Mark Stout nieuwe Operationeel Directeur

Mark Stout nieuwe Operationeel Directeur

Mark Stout nieuwe Operationeel Directeur

Vanaf 1 juli wordt de directie bij HomeFlex uitgebreid met Mark Stout. Na ruim een jaar werkzaam te zijn geweest als Facility Manager bij het bedrijf, zet hij zijn carrière bij HomeFlex nu voort als ‘Operationeel Directeur’.

Samen met Willem Weggeman vormt Mark de dagelijkse leiding van HomeFlex. Willem zal vooral het aanspreekpunt zijn voor overheid en gemeentes aangaande huisvesting van arbeidsmigranten. Hij doet dit samen met directeur/eigenaar Bert Verheij. Mark is verantwoordelijk voor de operationele zaken binnen het bedrijf die komen kijken bij het regelen van goede huisvesting.

Met de recent ingezette koers van 1 persoon per slaapkamer geeft HomeFlex een kwaliteitsslag in de goede richting. Later dit jaar wordt dat nog uitgebreid met servicepakketten, zodat de gasten in onze woningen een fijn verblijf en een goede thuisbasis hebben naast hun werk voor Nederlandse werkgevers.

Als betrokken persoon met veel kennis en ervaring in de branche heeft HomeFlex het volste vertrouwen in Mark en is hij een waardevolle toevoeging voor de directie.