1. Home

Nieuwsoverzicht

 

Verkennende samenwerking HomeFlex en StaySolutions

03 februari 2020
‘Samenkomen is een begin; bij elkaar blijven is vooruitgang; samen te werken is succes.’ ~ Henry Ford   Vol vertrouwen willen wij u als gewaardeerde relatie informeren over de voorgenomen stap in de samenwerking tussen HomeFlex en StaySolutions. Ongetwijfeld heeft u net als wij gezien dat de markt van flexibele huisvesting van arbeidsmigranten de afgelopen jaren in hoog tempo is veranderd. Deze razendsnelle ontwikkelingen zijn het gevolg van de veranderende wensen van onze bewoners, de druk op de arbeidsmarkt en de regulering. Deze ontwikkelingen vereisen verdere professionalisering van de branche.
meer weten

Veiligheidsstandaard in de woningen

21 januari 2020
Afgelopen maanden is HomeFlex bezig geweest met de ontwikkeling van een veiligheidsstandaard voor in de woningen. Deze standaard zorgt ervoor dat zowel de bewoners als onze inspecteurs in een oogopslag weten en kunnen zien of de benodigde middelen (nog) in orde zijn om de veiligheid van onze bewoners zoveel mogelijk te waarborgen. 
meer weten

Appartementencomplex voor arbeidsmigranten komt van de grond

13 januari 2020

Op dinsdag 7 januari zijn de eerste units geplaatst voor het appartementencomplex dat in Honselersdijk gebouwd wordt t.b.v. huisvesting arbeidsmigranten. Als 'blokken' worden de units op elkaar gestapeld, waarna in de weken erna de afwerking van boven- binnen- en zijkant gedaan wordt. Totaal worden 20 blokken met daarin 12 appartementen geplaatst op de bouwlocatie Elsenbosch in gemeente Westland.

De oplevering van het complex staat gepland voor medio 2020, waarna ca. 300 arbeidsmigranten gehuisvest kunnen worden in dit kwalitatief hoogwaardige complex.

meer weten

De contouren van Elsenbosch worden zichtbaar

19 december 2019
Op de bouwplaats in Honselersdijk wordt keihard gewerkt, en langzamerhand worden de contouren zichtbaar. Fase 1 (rechts op de foto) is bijna klaar voor het plaatsen van de appartementen. De fundering is gelegd en de ondergrondse infrastructuur is grotendeels gerealiseerd. Bij Fase 2 (links op de foto) is de fundering zichtbaar en ook daar wordt gestart met het leidingwerk. We kijken uit naar begin januari, wanneer de units voor Fase 1 zullen arriveren en het appartementencomplex snel vorm krijgt.
meer weten

Storingsnummer 24/7 bereikbaar

20 november 2019
Sinds 1 november is HomeFlex buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar op een nieuw storingsnummer. Hiermee willen we ons service niveau vergroten en interne processen optimaliseren.
meer weten

Bouw Elsenbosch feestelijk van start

18 november 2019
Op vrijdag 15 november is de bouw van project Elsenbosch feestelijk van start gegaan met het slaan van de 'eerste' paal. Wethouder Karin Zwinkels mocht plaats nemen in de heistelling om de officiële handeling te verrichten. Onder toeziend oog van ca. 80 geïnteresseerden (personeelsleden HomeFlex, omwonenden, politici en andere betrokkenen) ging een rode paal met witte HomeFlex letters de grond in.
meer weten