1. Home

Nieuwsoverzicht

 

HomeFlex in het Reflex magazine

11 september 2019
Deze maand verscheen de editie van het Reflex magazine met daarin een mooi verhaal over HomeFlex. De kernwoorden flexibiliteit en ontzorging komen hierin aan de orde. Lees verder voor het hele artikel.
meer weten

Nieuwe website voor HomeFlex

10 september 2019
Vanaf vandaag is de nieuwe website van HomeFlex live! Een overzichtelijke website waar snel de juiste informatie gevonden kan worden. Informatie over het huren van onze woningen, maar ook informatie over het verhuren van woningen aan HomeFlex. Aan omwonenden en overheden vertellen we het concept van HomeFlex. En uiteraard is het mogelijk om op verschillende manieren met HomeFlex in contact te komen.
meer weten

SNF-keuring 2019 is binnen

11 juni 2019
Afgelopen vrijdag 7 juni zijn de woningen van HomeFlex wederom goedgekeurd door SNF. Dat betekent dat we weer een jaar lang het keurmerk 'SNF-gecertificeerd' mogen dragen! Daar zijn we natuurlijk erg blij mee en dat werd dan ook gevierd met de collega's.
meer weten

Inloopavond Project Elsenbosch te Naaldwijk

15 maart 2019
Gisterenavond vond de inloopbijeenkomst plaats over het project Elsenbosch. Omwonenden, belanghebbenden en andere geïnteresseerden kregen informatie over de plannen die er liggen om buitenlands personeel te huisvesten in Naaldwijk. Veel vragen konden worden beantwoord.
meer weten

Opening Flexcomplex Katwijk

15 oktober 2017
Het door HomeFlex gerealiseerde flexwonencomplex in Katwijk is geopend en in gebruik genomen. Deze locatie biedt huisvesting aan ... arbeidsmigranten die werkzaam zijn voor uitzendbureau ... Het appartementencomplex is gebouwd met een vergunning voor 10 jaar. Maar aan de kwaliteit van het gebouw is dat zeker niet te merken. De woningen zijn gebouwd met de kwaliteit van permanent wonen. Qua uitstraling is gekozen voor een industrieel karakter, passend bij de omgeving, namelijk een industrieterrein. Op het complex is voldoende parkeerruimte aanwezig en de appartementen zijn comfortabel ingericht. 
meer weten