1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuwsoverzicht
  4. Verkennende samenwerking HomeFlex en StaySolutions

Verkennende samenwerking HomeFlex en StaySolutions

Verkennende samenwerking HomeFlex en StaySolutions

‘Samenkomen is een begin; bij elkaar blijven is vooruitgang; samen te werken is succes.’

~ Henry Ford

 

Vol vertrouwen willen wij u als gewaardeerde relatie informeren over de voorgenomen stap in de samenwerking tussen HomeFlex en StaySolutions.

Ongetwijfeld heeft u net als wij gezien dat de markt van flexibele huisvesting van arbeidsmigranten de afgelopen jaren in hoog tempo is veranderd. Deze razendsnelle ontwikkelingen zijn het gevolg van de veranderende wensen van onze bewoners, de druk op de arbeidsmarkt en de regulering. Deze ontwikkelingen vereisen verdere professionalisering van de branche.

In de afgelopen jaren hebben we steeds weer gemerkt dat wij als HomeFlex en StaySolutions, vanuit dezelfde visie en waarden onze bedrijven aansturen. Deze gelijkgezindheid heeft gemaakt dat we nu onze samenwerking willen intensiveren en een fase van verkennende samenwerking aangaan.

Om onze klanten nu en in de toekomst excellent van dienst te kunnen zijn, willen we de komende periode gericht onderzoeken hoe we onze krachten optimaal kunnen combineren. Dit door samen pro-actiever, sneller en effectiever op nieuwe vragen en ontwikkelingen in te spelen en zo continu onze service naar u te waarborgen en te verbeteren.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, dan kunt u daarvoor terecht bij de directie of accountmanagers van HomeFlex en StaySolutions.